Jana Plodková (39): Prostituce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jana Plodková (39): Prostituce!

Premiéra filmu Bábovky: Jana Plodková
Premiéra filmu Bábovky: Jana Plodková (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Kvůli roli prostitutky musela před kamerou do spodního prádla, učila se střílet z pistole, a ještě podstoupila náročné kaskadérské scény na okenní římse. Jana Plodková (39) se v novém českém filmu Bábovky (podle románu Radky Třeštíkové) zbavuje role křehkých žen docela s vervou.

Kde jste pracovala? „Tak různě, po hotelích,“ říká při profesním rozhovoru u konkurzu. „Ve všech možných polohách, vlastně pozicích…“ Její partner, resp. pasák Marek Taclík jí garantuje, že bude »píchat jako včelka Mája«, a když jí majitel půjčovny lodiček na Vltavě nabízí šlapadlo, prohlásí, že ale ona přece »nechce šlapat«... „Tak to je zrovna moje replika, tu jsem dodala já,“ směje se Jana Plodková. Film je prošpikovaný hláškami, herecky nabitý, slibuje událost podzimu. Je o vztahových propletencích a o tom, že každá žena »peče jinou bábovku«.

Jana Plodková na premiéře Bábovek: Pod sakem schovávala přezůvky!

Video se připravuje ...

„Já hraju Lindu, jejímž povoláním je služba mužům. Ano, je to prostitutka, ovšem na vyšší úrovni, a postupem času zjišťuje, že současná práce a způsob života už nejsou tím, čím byly,“ popisuje Jana Plodková svoji roli. Studovala nejstarší řemeslo podle jiných filmů, hodně pomohly kudrnatá blond paruka, líčení, podpatky a vyzývavý outfit. Pak už to jde prý samo. „Viděla jsem i pár dokumentů o prostitutkách. Ale moje příprava tentokrát spočívala spíš ve fyzické rovině.“

Zbytek článku najdete v tištěné verzi Aha!

Gilotina: Jana Plodková hodnotí thrilleru Dramokam s Adamem sandlerem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.