Čvančarová a spol. z Černých vdov: Pod palbou kvůli dalším dílům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čvančarová a spol. z Černých vdov: Pod palbou kvůli dalším dílům!

Plodková, Čvančarová a Siposová se možná už brzy objeví v druhé sérii.
Plodková, Čvančarová a Siposová se možná už brzy objeví v druhé sérii. (Foto FTV Prima)

Osm dílů je málo! Na tom se shodli diváci seriálu Černé vdovy, kde excelovaly Jitka Čvančarová (41), Jana Plodková (37) a Lucia Siposová (38). Kvůli tomu bombardovali otázkami i herečky. A Prima? Vyjednává s Finy o licenci.

Osmidílná série skončila a otázka, co bude dál, mučí všechny diváky. „V ě t š i n a lidí se mě ptá na pokračování. Přivítali by klidně i výraznější vyhraněnost žánru, gurmetsky řečeno – ostřejší, prosím,“ prozradila dotazy fanoušků představitelka rázné Johany Jitka Čvančarová.

A pokračování by se nebránila ani její kolegyně Plodková. „Na seriál jsem dostala jen pozitivní reakce a vcelku jich bylo dost. Uvidíme, v jakém rámci, a zda vůbec by se druhá série měla nést. Je to otevřené, a když nás to bude bavit, půjdeme do toho,“ přiznala představitelka blondýny Renaty.

A jak se zdá, pokračování Černých vdov opravdu bude. Televizi Prima k tomu přiměla velká sledovanost všech osmi dílů, která se pohybovala okolo 900 tisíc diváků. „Ve finské verzi seriálu, podle kterého jsou Černé vdovy natočeny, byla druhá řada natočena. Proto televize Prima v současné době zjišťuje možnosti, zda by bylo možné realizovat i druhou sérii české verze,“ řekla Aha! výrobní ředitelka televize Prima Lucia Kršáková.

Velká popularita
Černé vdovy měly nejen vysokou sledovanost, ale také zvýšily zájem o všechny tři hlavní hrdinky. „Musím dodat, že nikdy mi rodina kvůli žádné jiné roli nevolala a nechválila mě,“ prozradila slovenská kráska Lucia Siposová, která českou odezvu zažila až na moderování jedné akce. „Moderovala jsem v Tatrách jednu akci. Slováci jsou na mě zvyklí, ale všichni Češi se se mnou chtěli vyfotit,“ směje se Lucia.

 Finské vražedkyně
Už je to pět let, co se na finských obrazovkách objevil kriminální seriál Mustat lesket neboli Černé vdovy. Těžko říct, zda jako předloha posloužil americký thriller Černá vdova z roku 1986. Každopádně ve Finsku slavil úspěch. Seriál, který odstartoval 11. března 2014, posbíral ve své domovině řadu televizních ocenění a zamířil i za hranice. Kromě sousedního Švédska a Norska si licenci na remake koupily USA, Francie, Německo, Španělsko a také Česko.

Čvančarová, Plodková a Siposová: V novém seriálu Černé vdovy zpívají, vraždí a mstí se.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackpot
8. 4. 2019 • 19:46

Serial se mi moc libil. Zaver byl skvely. Jsme se s pritelem nasmali. Takto by nechtel dopadnout zadny chlap..

valduk
8. 4. 2019 • 09:34

Problém je to vatování obsahu! Tohle unese maximálně triptych nebo jeden celovečerák! Např. 6. díl byl skvělej, kdežto první dva by se daly nacpat do 15-ti minut děje. Zkrátka ostříhat z toho zbytečnou vatu a nechat jen zásadní scény důležité dějové linky a nemělo by to chybu ...

kurna1
8. 4. 2019 • 08:19

Kdo takovou blbost natočil, ten musel být fenomén

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.