Drama při poslední scéně Černých vdov: Vraždit museli natřikrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Drama při poslední scéně Černých vdov: Vraždit museli natřikrát!

Černé vdovy
Černé vdovy (TV Prima)

Zima, tma a ohlušující výstřely! To vše má spojené s posledním dílem seriálu Černé vdovy jedna z jeho hlavních hrdinek Jitka Čvančarová (41). Kvůli závěrečné střelbě mrzla a její kolega se válel po zemi.

U posledního výstřelu byla Čvančarová jako představitelka Johany. „Pamatuji si, že byla šílená zima a foukal studený vichr. Měli jsme málo času, kvůli světlu, tak se to muselo natočit rychle. A já hledala míru komedie a reálna,“ zavzpomínala na noční natáčení posledního dílu seriálu herečka. Kulku naštěstí schytat nemusela ona ale Marek Lambora (23) coby Filip. Pro toho bylo ale natáčení příjemným adrenalinem.

„Tolik nových vjemů a věcí, na které se herec v tu chvíli musí soustředit. Musím říct, že to bylo docela náročné. Do té doby mě to vůbec nenapadlo,“ přiznal Lambora, který si užíval jak zkoušku s kaskadérem i to, jak mu na tělo přidělávali rozbušky a kapsle s umělou krví. „ Jsem rád, že se to celé povedlo na tři klapky, protože jinak by se mi asi zavařil mozek,“ dodal Lambora. Jak moc je jeho postřelení reálné, o tom se můžete přesvědčit na vlastní oči už zítra večer na TV Prima. 

Černé vdovy podlehnou nezkrotnému tangu! O Čvančarovou se postaral manžel!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
6. 4. 2019 • 09:38

Staré babky, z toho zamrazí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.