Krize Čvančarové a Čadka na spadnutí: Ve vzduchu visí osudové prokletí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krize Čvančarové a Čadka na spadnutí: Ve vzduchu visí osudové prokletí

Ustojí tahle rodinka osudové výročí?
Ustojí tahle rodinka osudové výročí? (pro Aha! - Michaela Feuereislová/Bídníci)

V manželském svazku překlenuli Jitka Čvančarová (41) a Petr Čadek (40) obávanou „sedmičku“, kdy se dle starších a zkušenějších obvykle dostavuje krize, některé vztahy nevydrží a rozpadají se. Ani v manželství herečky a tanečníka nejsou jen dny zalité sluncem. Musejí i oni dva řešit osudových sedm let?

O vztahu se svým manželem se herečka otevřeně rozpovídala v zářijovém čísle magazínu Marianne. Připustila, že ani jim se problémy nevyhýbají obloukem. „Samozřejmě zažíváme i spoustu situací, kdy spolu nesouhlasíme. Občas je ta argumentace i emotivní, hlavně z mé strany, protože já jsem oheň a můj muž voda. Ale nakonec dojdeme ke shodě, i když to někdy může být delší cesta. Ale to přece člověka posouvá, když ho ten druhý inspiruje k přemýšlení,“ míní Čvančarová, která se během rozhovoru vzápětí dojala, a dle citovaného magazínu se jí oči zalijí slzami.

Svěří se, že momentálně mají za sebou  velmi těžké období, kdy během dvou let odcházel manželův tatínek, pak její maminka. „Můj manžel mi byl nezměrnou oporou. Nikdy mu nezapomenu, co všechno dokázal udělat pro mou maminku,“ přiznala emotivně Jitka Čvančarová. Těžké chvíle očividně odkryly, jak moc při sobě dovedou stát. A jen je utvrdily ve vzájemné lásce a sounáležitosti.

Na rozhovor s Jitkou Čvančarovou a Petrem Čadkem se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.