DRAMA JAKO Z BIJÁKU! Únos Meghan a drsná honička | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

DRAMA JAKO Z BIJÁKU! Únos Meghan a drsná honička

Meghan Markleová
Meghan Markleová (profimedia.cz)

Očekávaná kontroverzní publikace Finding Freedom přináší řadu překvapivých informací. Třeba to, že manželka prince Harryho (36) na vlastní kůži zakusila, jak chutná únos.

Ve skutečnosti se jí žádní násilníci sice nezmocnili, musela se ale povinně zúčastnit speciálního a prý i poměrně drastického školení britských tajných jednotek SAS, jak píše web Jeden Deň Plus. Podobný absolvovala i vévodkyně Kate, na rozdíl od švagrové ale až po svatbě s princem Williamem. Meghan ovšem musela „narukovat“ už dříve, protože podle magazínu Cosmopolitan čelili už od začátku společně s Harrym velkému množství výhrůžek.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

„Meghan se zúčastnila hraného únosu, v rámci kterého jí teroristi posadili do auta a odvezli na tajné místo. Následně jí zachránily speciální jednotky s replikami zbraní, aby to působilo realisticky. Meghan na tréninku učili, jak si s únosci vytvořit pouto tak, aby jí neublížili. A také to, jak má řídit, kdyby ji pronásledovali,“ citoval magazín úryvek z knihy, v němž je popsáno, jak akce probíhala.

Co je to stockholmský syndrom a co ho způsobuje? Podívejte se na video: 



Přečtěte si
vemenozmojistary
11. 9. 2020 • 12:36

Vzkaz redakci: JDĚTE UŽ S TĚMA SRRAČKAMA DO PRRRDELE! Když neumíte psát o něčem normálním, tak se na to vyssserte a zrušte to tu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.