Meghan a Harry ve smrtící pasti? Vážný malér na spadnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Meghan a Harry ve smrtící pasti? Vážný malér na spadnutí!

Meghan a Harry si zadělali na problém.
Meghan a Harry si zadělali na problém. (Foto MMA/mjb, AP, reu)

Oba se považují za ochránce přírody. Jenže než se rozhodli pro koupi domu, vůbec si nezjistili, jakým místem Santa Barbara vlastně je. Oblast totiž byla už několikrát ekologicky zdevastovaná. Podle webu Báječná žena přitom rozhodně nešlo o banality.

Městečko Montecito, kde se rozhodl uprchlický královský páreček žít, leží na západním pobřeží USA, které je známé jako Americká riviéra. Santa Barbara je centrem této riviéry. Její historie je ovšem propojená s mnohými katastrofami, které mají přímou souvislost s klimatickými změnami.

Meghan o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...

Od roku 2018 oblast často ničí požáry, v roce 2018 zavalil Montecito sesuv bahna. V roce 2015 praskl ropovod a nedaleko pobřeží vyteklo do oceánu 80 tisíc litrů ropy. Dodnes se tu prý obávají velké černé skvrny. Právě z těchto důvodů se oblast stala centrem pozornosti mnohých ekologů. Zvláštní tedy je, že to zrovna Meghan A Harrymu uniklo!

Vévodkyně Meghan porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.