»Osahávač« Kramár pukne vzteky? To tedy byl TRAPAS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

»Osahávač« Kramár pukne vzteky? To tedy byl TRAPAS!

Maroš Kramár
Maroš Kramár (Aha! Karel Kopáč)

Maroš Kramár se už delší dobu potýká s nenávistnými komentáři kvůli jeho osahávání vizážistky. Aby toho nebylo málo, stal se mu v televizi další trapas, který takzvaně přilil olej do ohně!

Kauza kolem neposlušných prstíčků herce Maroše Kramára opět ožívá. Může za to trapas, který způsobili pracovníci slovenské televize JOJ. Ta totiž reprízovala onen neslavný díl, kvůli kterému byl Kramár kritizován za sexismus a nemístné osahávání kolegyně. V okamžiku, kdy se objeví záběr na zrzavého herce, vyskočila na diváky reklama na film s názvem Přes prsty a trapas byl na světě!

Radikální změna Slováčkové může mít následky! A jakou dohru má aféra Maroše Kramára

Video se připravuje ...

Zatímco tak Kramár škrábal prstíčkem po zadečku maskérny, přiřítila se upoutávka na snímek s názvem, který se trefně hodil k této neslavné situaci. „Nemám se za co omlouvat. Zaprvé to bylo o přestávce a zadruhé jen ona se může vyjádřit, jestli ji to obtěžovalo nebo neobtěžovalo. To je její problém, ne váš ani nikoho třetího,“ vyjádřil se před časem podle pluska.sk pro SME Kramár, kterého čeští diváci nyní sledující v seriálu Slunečná.

Branky, body, kokoti: Slovenský šovinista škrabká, na českého mudrlanta je toho moc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.