Kramár s přítelkyní v luxusu: Byt jim zaplatila jeho exmanželka?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kramár s přítelkyní v luxusu: Byt jim zaplatila jeho exmanželka?!

Maroš Kramár
Maroš Kramár (Profimedia)

Moderátor a herec Maroš Kramár (60) se po dvaceti letech rozvedl s manželkou, právničkou Natašou (51). Vzhledem k tomu, že pár byl velmi dobře hmotně zajištěný, nebylo rozdělení jejich majetků asi jednoduchým úkolem. Dvojice totiž intenzivně investovala do nemovitostí. Nad jedním luxusním bytem však visí otazník.

Maroš Kramár s jeho exmanželkou investovali po celý jejich vztah těžce vydělané peníze do nemovitostí. Manželé si během rozvodového řízení rozdělili jejich velký majetek a Kramár mohl jásat. Zůstala mu totiž luxusní vila v Rovince, kde bydlí s jeho novou láskou a podle Blesku získal těsně před rozvodem i luxusní byt v Bratislavě. Nejzajímavější je, že podle informací dostal Maroš lukrativní byt darem! „V dané lokalitě se cena bytů za čtvereční metr pohybuje od 3500 do 4000 eur. Závisí to od standardu, jakým je byt vybaven,“ řekl podle Blesku Andrej Churý Novému času.

Kramárovi tak někdo daroval nemovitost v hodnotě kolem 8 800 000 Kč, což už je pořádný balík peněz! Nyní se tak spekuluje o tom, že byt mohl dostat herec a moderátor od manželky jako doplatek majetkového vyrovnání. Pokud tomu tak opravdu je, Kramár asi září spokojeností. Maroš i jeho bývalá žena se k majetkovým věcem nechtějí vyjadřovat.  

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
30. 4. 2020 • 20:27

Recyklace starých drbů. Vyrazit neschopné skrabalky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.