Hvězda Ordinace Jan Čenský: DRSNÁ KRITIKA OD FANOUŠKŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Hvězda Ordinace Jan Čenský: DRSNÁ KRITIKA OD FANOUŠKŮ!

Herec Jan Čenský
Herec Jan Čenský (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Po nucené pauze se opět vrátil před kameru a natáčí nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Jan Čenský (59) při té příležitosti promluvil o tom, že to schytal od jednoho z fanoušků, který ho nešetřil. Co se přesně stalo?

Čenský alias doktor Suchý se účastnil takzvaného živého vysílání, během kterého odpovídal příznivcům seriálu na dotazy. „Psali z celé republiky, jak se jim naše dvojice s Danou Morávkovou líbí a jak nás mají rádi. A pak mi napsal jeden fanoušek: Dobrý den pane Čenský. Zdravím vás z Pelhřimova. Post scriptum, jste pěkněj vůl! Ovšem jeho vyjádření bylo mnohem jadrnější. Takže jsem pochopil, že všechno má být v rovnováze – chvála i nadávky. A proto jsem vděčný i za tento milý vzkaz,“ prozradil herec. Podle něj teď budou manželé Suchých (on a Dana Morávková, poz. red.) v seriálu opět více vidět.

Jan Čenský na plese v doprovodu dvou žen: Divná reakce na manželku!

Video se připravuje ...

„Na rozdíl od minulých dílů, kdy byla dějová linka manželů a jejich nalezené dcery Haničky trochu upozaděna, dostanou v nových epizodách zase trochu více prostoru," dodal.

Na video z Ordinace růžové zahradě se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.