Dana Morávková po konci Ordinace pod palbou: Pro peníze cokoliv? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Morávková pod palbou: Pro peníze cokoliv?

Dana Morávková
Dana Morávková (Jan Tůma)

Jedenáct let představovala jednu z ústředních postav seriálu Ordinace v růžové zahradě. I když Dana Morávková (49) byla z konce projektu smutná, zoufat si nemusí. Podle webu Expres.cz jde totiž z reklamy do reklamy, pozornosti i financí se tak herečce dostává stále. Jenže to možná trochu přehání.

Dana Morávková si vždy zakládala na dobré prezentaci a velmi jí záleželo, aby si své fanoušky nenaštvala. Ale to se teď možná stalo. Nic se nemá přehánět! Jenže herečka poslední dobou kampaněmi plní své sociální sítě nepřetržitě. Jelikož sama navrhuje kabelky pod značkou Elega, sledující se jimi mohou kochat na Instagramu Morávkové pravidelně. Ona snímky doplňuje popiskami tohoto typu: „Hugh Grant by byl grand a koupil své ženě kabelku Grande! Buď jako Hugh!“ láká třeba hvězda Ordinace v růžové zahradě na své módní kousky.

Uplakaná Morávková po shlédnutí Karla: Bez kapesníku to nejde

Video se připravuje ...

Kromě toho se měla dle citovaného webu Morávková stát také tváří luxusní kosmetiky, objevila se i v reklamě na tvarohový dezert, svou tvář propůjčila ovšem i Sazce. A právě komentář na téma losy u hereččiných sledujících příliš nezabodoval. „Milé dámy, říká se, že perly si máme podle pověry kupovat samy. Neměly by být darované. U Černé perly od Sazky to ale neplatí! Los, ať koupený, či darovaný, přinese radost. A já vám přeji hodně štěstí,“ napsala na sociální síť.

Tím se dočkala i negativních hodnocení. „Doufám, že vám za spolupráci dobře zaplatili a neděláte to za pár tisícovek, jelikož dáma vašeho kalibru určitě zná svoji cenu, aby se propůjčila k takové propagaci,“ napsal jí jeden z jejích obdivovatelů ještě poměrně vlídně. „Že zrovna vy tohle podporujete. Jsem moc zklamaná, co člověk udělá kvůli penězům,“ zvolila už poněkud ostřejší tón další.

Dana Morávková po 11 letech končí v Ordinaci: Ona to ví od fanoušků, Čenský od Blesku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mariasklodowska
3. 2. 2024 • 13:30

Se divím, že ještě hraje, podle Ivy je n u l a, Ivo sportuj, běhej, cvič a mírně uber jídla, chtělo by to aspoň 15 kg shodit, hned by byla k nakousnutí a pěkná a je při tom dost nafoukaná, na co?? Na matku??

mariasklodowska
3. 2. 2024 • 13:24

mariasklodowska
21. 12. 2023 • 16:19

Ještě křápe Bára, je to slyšet až z nemocnice ven, to není slušné, měla by chodit tiše, kvůli pacientům, ale to ona ne, křápe jak kravka v chlévě.

mariasklodowska
21. 12. 2023 • 16:13

Když se směje, tak se jí mírně křiví pusa, pokaždé, všiměte si toho, nelíbí se mě to, nemá pěkný úsměv, takový afektovaný, prostě takový, aby se všem zalíbila, ale mě se nelíbí, je přitloustlá a taky se mě nelíbí, že sestrám klapají boty, mají mít botičky měkké, aby nekřápaly přes celou chodbu, jediná blondýnka, Mirka a Gábinka chodí takm jak sestry mají tiše, aby křápáním podpatků nerušily pacienty a Morávková je nejhorší, podpatky snad 10 cm, je to hrozné, a myslete si to,ci chcete.

mariasklodowska
30. 11. 2023 • 13:48

Kdo chce moc, získá ještě víc, to jsou povahy, ziskuchtivé, aby se jim majeteček zvyšoval, toto nemám ráda, ale jí to asi pasuje, víc a víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.