Stahují se nad Vojtěchem mračna? Hvězdy mluví jasně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Stahují se nad Vojtěchem mračna? Hvězdy mluví jasně!

Ministr Adam Vojtěch (za ANO)
Ministr Adam Vojtěch (za ANO) (Úřad vlády ČR)

Od 1. září budou opět plošně povinné roušky. Adam Vojtěch (za ANO) však čelí kritice kvůli rychlým změnám v pravidlech pro nošení roušek, která ministerstvo zdravotnictví představilo.  Má své místo ministr zdravotnictví ve vládě nadále jisté?

Seznam míst, kde si od 1. září budeme muset nasadit nově roušky, zveřejnilo ministerstvo v pondělí, následně ho ve středu rozšířilo a o den později zúžilo na méně míst, než navrhovalo v pondělí. Zmatky ohledně nošení roušek se tak setkaly s kritikou nejen od opozice, ale také od občanů.

Vojtěch o rouškách ve školách, otevření škol 1. září, hygieně a dalších opatřeních:

Video se připravuje ...

Navzdory rychlým změnám v pravidlech pro nošení roušek a následné kritice má dle Andreje Babiše (ANO), ministr zdravotnictví Vojtěch stálé místo ve vládě jisté. "Samozřejmě má místo ve vládě," řekl Babiš dle webu denik.cz. O jeho pozici ve vládě mluví jasně i hvězdy.

Vojtěch se narodil ve znamení Vah. 22. září vstupuje Slunce právě do znamení Vah a ministra zdravotnictví tak čeká velmi náročné období. Hvězdy dle webu eXtra.cz předpovídají, že se dostane do stavu trvalé nerozhodnosti. Pro občany to znamená, že bude do určité míry odrážet tuto tendenci neustále vážit věci, dokud lidi neznervózní. Bude se však pokoušet zůstat spravedlivý. Osoby narozené ve znamení Vah jsou totiž přesvědčené, že mohou vyhrát bitvu před bojem. Hvězdy dále předpovídají, že se na začátku prosince budou problémy stupňovat a ministr zdravotnictví tak nebude mít odpověď na každou otázku. Karty se obrátí v lednu.

Babiš láká Slováky do Česka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.