Županič zřízený pod obraz! Taková ostuda, kaje se herec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Županič zřízený pod obraz! Taková ostuda, kaje se herec

Ladislav Županič
Ladislav Županič (Foto Aha! - Martin Pekárek)

Šestasedmdesátiletý herec vytáhl kostlivce ze skříně. Během svého prvního angažmá v pražském divadle se jednou opil tak, že kvůli němu museli zrušit důležité natáčení!

Ještě bydlel mimo Prahu a tak když obdržel výzvu, aby se dostavil do divadla, sedl na nejbližší rychlík. Ale co čert nechtěl, v kupé potkal spolužáka z gymplu. „Šli jsme do jídelního vozu, napřed jsme si dali šampus, pak panáka, šampus, panáka a já přijel tak zřízený do Prahy, že jsem si musel z hlavního nádraží vzít taxíka do divadla Ve Smečkách, což je kousek," přiznal Ladislav Županič v magazínu Sedmička. 

Video se připravuje ...

„Najednou jsem zjistil, že tam natáčejí profilové elpíčko divadla Paravan. To byla taková ostuda! Kvůli mně se to nenatočilo. Kvůli mně a blbýmu alkoholu," popsal chvíle hanby herec, když měl v rámci natáčení odrecitovat úryvek z jedné hry, což samozřejmě nezvládl ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.