Anife zatkli s přítelem v Itálii! Nedotýkejte se mě, bránil se policajt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Anife zatkli s přítelem v Itálii! Nedotýkejte se mě, bránil se policajt

Anife Vyskočilová se svým přítelem.
Anife Vyskočilová se svým přítelem. (Facebook)

Šestačtyřicetiletá Anife si vyrazila s přítelem do italských Benátek. A v rámci zdokumentování romantického výletu si chtěl náš páreček jedno z místních náměstí nafilmovat z dronu. To byl ale problém, který skončil až na policejni služebně!

„Přišli dva místní policajti a důrazně nám řekli, ať ten dron sundáme dolů," popsala začátek incidentu Anife Vyskočilová na internetovém profilu. Podle jejího německého přítele Jensena ovšem žádný předpis neporušili a tak výzvu ignorovali. Mezitím je ovšem obklíčilo dalších šest strážců zákona a odvedli páreček "delikventů" na policejní stanici. A zde se dala naše temperamentní kráska do vysvětlování!

Video se připravuje ...

„Já když mluvím, tak mávám rukama. Tak párkrát jsem se dotkla policajta a on na mne řval: „Nedotýkejte se mne!" a já na něj: „Aha, pán nemá rád ženské doteky, on raději klučičí!" okomentovala průběh vyšetřování Anife, která se současně snažila kontaktovat české konzulární orgány v Itálii. Ti ji ale údajně řekli, že nejsou právnící a že případně nějaké tedy seženou. A jak to dopadlo? Herečka si přitom všem rozčilování nevšimla, že její miláček už problém mezitím vyřešil a to zaplacením pokuty ve výši 50 eur...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
gigon
3. 8. 2020 • 22:24

Ona žadna herečka neni

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.