Zvrat v životě Žilkové! Snažila jsem se být dobrou náhradní matkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zvrat v životě Žilkové! Snažila jsem se být dobrou náhradní matkou

Veronika Žilková a Martin Stropnický
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Pavel Machan a David Kundrát)

Raduje se z třetího vnoučete! Osvojený syn Veroniky Žilkové (58) Honza (29, oba na snímku) se totiž stal tatínkem holčičky Nelly!

„Narodila se 21. července a už ji máme z porodnice doma,“ svěřila herečka. „Honzu mám od jeho šesti let a snažila jsem se mu být dobrou náhradní matkou. Jsem na něj moc pyšná. Jeho dospívání bylo bouřlivé, na čtyři roky mi zmizel ve světě, ale dnes je z něj úspěšný prodejce aut. Ty byly vždy jeho vášeň,“ raduje se Žilková s tím, že se svou láskou se Honza seznámil právě v práci.

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
26. 3. 2022 • 11:47

bello - Chybička - Syn Cyril přežil.
A v dětském domově by se ty děti určitě lépe neměly. Tady sice neměly klidný domov, ale domov to byl. Mnoho dětí má ve vlastních rodinách mnohem horší podmínky, než panovaly u Žilkové.

-bello-
3. 8. 2020 • 00:18

Ne!
Nemá osvojeného Honzu, ani jeho ségru!
Měla je v pěstounské péči a jako pěstounka je vedená.A to je diametrální rozdíl od osvo­jení!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!
Ty děti by se měly líp v děcáku.U Žilkové to byl věčný boj, řev a tresty.Lítala po svých kšeftech, hádala se s Navrátilem, svým 2. mužem .Ona chtěla dostavět barák a brala co bylo a Hanych jí přihazoval reklamy aby bylo .A tak měla na děti pramálo času.Téhle " rodince " nechali osvojit si děti ?A jenom proto, že byla známá a měla doma své tři??Děti si z děcáku vzala ze slibu Bohu za to, že syn Vincent přežil.Jenže to bylo její síly. Vrátit je už nemohla , je silně věřící, pověrčivá katolička, která udělala s Bohem kšeft a rušit ho se nevyplácí ( i když odpustky by si asi vymohla ) Vůbec nechápu, proč se furt tak chválí a chce o sobě pořád vyprávět!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.