Babiš vyzývá k dovolené v tuzemsku, ale... Monika si užívá v Chorvatsku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Babiš vyzývá k dovolené v tuzemsku, ale... Monika si užívá v Chorvatsku!

Premiér Andrej Babiš (ANO) při rozhovoru pro Blesk
Premiér Andrej Babiš (ANO) při rozhovoru pro Blesk (Blesk:TONDA TRAN)

Nikdo prý není doma prorokem, což zjevně platí i pro premiéra Andreje Babiše (65, ANO). Ten sice lidi vyzývá, aby dovolenou strávili u českých rybníků, jeho žena Monika (46) si ale nedá na dovolenou u moře sáhnout. Nyní zveřejnila fotky, na nichž si se synem Frederikem (16) užívá v Chorvatsku.

Předseda vlády se nechává fotit v tuzemských lázních, které chce letos podpořit hned třikrát. „Pojedu do Třeboně a do Mariánských Lázní. Jsem postižený z politiky na zdraví, tak půjdu na nějaké kúry,“ řekl před časem Aha!. Nyní má za sebou už některé blahodárné procedury, které si nemůže vynachválit. Jeho žena ale zase nedá dopustit na mořský vzduch. V minulých letech jezdila do jižních zemí několikrát ročně. A slevit z toho zřejmě nehodlá ani letos bez ohledu na koronavirus. Nevyslyšela tak výzvu svého muže, aby naši turisté těch obvyklých 70 miliard utratili v Česku místo v cizině. Ostatně i sám premiér má namířeno na Krétu. „Zaplatil jsem to přímo hotelu minulý červenec a nikdo mě tenkrát nevaroval, že přijde vir... Mám to vyhodit ven oknem?“ obhajoval v rozhovoru s Aha! rodinnou dovolenou.

Babiš láká Slováky do Česka: Přijeďte k nám, utrácejte u nás svá eura. Máme slabou korunu
Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 7. 2020 • 11:22

U M. Babišové se o dovolenou nejedná, ta se nedovoluje na dovolenou.Ta má volno pořád.Babiš celou dovolenou u moře nevyčerpá, část z ní je doma, takže to jde do státní kasy.
Babiš je dobrý za ČR zastoupení v EU.Kope za Česko . Je mi jedno , jaké má pohnutky, ale Bruselu dává signál, že doby, kdy Telička vyjednal české laciné členství, není dobou nynější, byť jsme vázáni Lisabonskou smlouvou!
Jsou státy v EU , jejichž situace je léta na hnoji , neví si s tím rady, ale najednou za to může Covid !!!
Z plánovaných 22 bilionů " Záchrany " (přepočteno na Kč ) budou ze společné unijní kasy brát, zatímco my díky dobré situaci a Lisabonské smlouvě spíš dávat a Covid jsme měli taky. !Hospodárné státy jsou za dobré hospodaření a pracovitost trestaní .A proti tomu se Babiš s Bruselem se hádá.
Babišovu kauzu dotací sem , prosím, nepleťte, až to budete komentovat! To je jiná věc a vysvětlí vám ji Milion chvilek , anebo aktéři české politiky Pithart, Klaus, Zeman, Topolánek, Nečas a třeba i Marek Benda , anebo Rakušák Schwarzenberg . Oni tyto zákony tvořili a např. konflikt zájmů, výběrová řízení a trest byly od počátku fraška .(Na Havla jsem nezapomněla, ale není mi jasné co byl. Jestli socialista, kapitalista, nebo idealista bez portfeje.)
Vyjadřuju se k dovolené/ým s ohledem na ekonomiku a v souvislosti s tím i k Macronovi a věčně stávkující dovolenkující se Francii a k madam Merkelové .Ta má od r. 2015 na krku nových cca 1,5 mil. kolonijních dovolenkářů trvale na " zdravotní dovolené " a musí je uživit a navíc i bezpečnostně chránit své proti nim .
A vím, že Brusel připravuje zase kvóty a návrhy na vysoko/nízko-rychlostní Evropu a jaké hnusné má k tomu požadavky !
Takže Babiš ať nabere síly, bude to boj.

manunu
17. 7. 2020 • 08:49

Říkat si může Babiš co chce, každý pojede tam, kam uzná za vhodné. Jen tupé ovce ho poslouchají. Káže vodu a sám pije víno.

mbmb
17. 7. 2020 • 06:32

Za dobrou práci rekreaci.Nudi se nahlas s dědkem a tak vyrazí se zahradníkem za zábavou.Vsechny ty baby jezdí do Špindlu obdivovat mladé barmany,no a teď to ještě ujde ale práva legrace teprve přijde s dědkem na dovolených

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.