Dominika Gottová (47): NA MIZINĚ! Zůstala bez peněz, boj o bydlení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika Gottová (47): NA MIZINĚ! Zůstala bez peněz, boj o bydlení

Dominika má teď starosti, aby vše finančně utáhla.
Dominika má teď starosti, aby vše finančně utáhla. (Foto Aha! – Martin Hykl, Robert Klejch, archiv K. Gotta, ara)

Místo toho, aby mohla v klidu vzpomínat na svého před necelým rokem zesnulého tatínka Karla Gotta († 80), od jehož narození uplyne v úterý 14. července 81 let, řeší nepříjemné starosti! Nejstarší Slavíkova dcera Dominika Gottová (47) se totiž dostala do velkých finančních potíží, které v tuto chvíl ohrožují její budoucnost.

Za vše může koronakrize, která zamávala s příjmy jejích chlebodárců (bar Uno a uzeniny ve spodní části obchodního centra Palladium, pozn. red.), ale také osobní starosti Slavíkovy dcery. „Momentálně jsem na tom špatně a musím dělat maximum pro to, abych si vůbec vydělala na nájem, elektřinu, plyn. Také na telefon a další důležité měsíční potřeby,“ svěřila Nedělnímu Aha! Gottová. Má pronajatý malý byt v pražských Vysočanech. Bydlení je pro mě priorita, takže i kdybych pak měla žít s tisícovkou měsíčně, tak to prostě musím zvládnout,“ je rozhodnutá. Jaké osobní starosti, které ji stály peníze, má, ale odmítla vzhledem k soukromému charakteru věci veřejně sdělovat. Nicméně to, že je skoro na mizině, je pravda...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video se připravuje ...

Změna místa
Jak už deník Aha! v týdnu informoval, Dominika se po sedmi měsících rozhodla odejít z pozice barmanky v Palladiu a na plný úvazek přešla do prodejny uzenin ve spodní části obchodního centra. „Už nešlo dál kombinovat dvě práce najednou a ve dnech volna v jedné být v té druhé. Dělala jsem to tak měsíc a půl, ale bylo to na hranici sil. Potřebuji také mít nějaký soukromý život, proto jsem zvolila stálou práci v uzeninách, kde je jasně dané, jaký budu mít příjem,“ vysvětlila Gottová.

Na výstavě
Dominice ale silně vadí, že ji lidé chodí do obchodu okukovat. „Prosím všechny, nejsem hudební ani filmová hvězda, která potřebuje vyprodávat sály! Já mám jasně dáno, kolik vydělám. Nemám výplatu podle toho, kolik lidí si na mě koupí lístek. Prosím všechny o pochopení a klid na práci. Snažím se normálně uživit, tak mi to prosím umožněte,“ požádala.

Půjde na hrob
Dominika je připravena příští týden zajít na hrob svého otce, který by se v úterý dožil 81 let. „Nevím, který den přesně to kvůli pracovnímu vytížení zvládnu, ale určitě tam zajdu. A už teď vím, že mě to opět srazí na kolena,“ rozloučila se Dominika. Na hřbitově Malvazinky byla naposledy loni.

Dva dny s Timem
Dominika se v týdnu v Praze setkala se svým stále ještě manželem Timem Tolkkim (54). „Prožila jsem s ním dva dny, pondělí a úterý, kdy jsem měla volno. Zašli jsme na jídlo i na pivo a bylo to fajn. Ve středu odletěl, protože neměl dostatek prostředků na to, aby trávil v Praze další dny. Znovu jsem mu řekla, že můžeme zůstat kamarády. Měla jsem pocit, že to pochopil. To, že odlétal naštvaný s tím, že jsem mu měla dát nějakou šanci, to tak nebylo. To je zase nějaká jeho verze,“ upřesnila Dominika.

Uklidili náhrobek
Lidé už se chodí poklonit
Rodina Karla Gotta před víkendem poklidila na jeho hrobě na pražských Malvazinkách. Ivana odnesla vyhořelé svíčky a povadlé květiny a umyla náhrobní desku. Místo posledního odpočinku svého milovaného muže tak připravila na úterní výročí jeho narození, kdy k hrobu přijdou stovky zpěvákových fanoušků. Dorazit má ale i řada jeho kolegů a spekuluje se také o premiéru Andreji Babišovi (65) či prezidentu Miloši Zemanovi (75). Dominika má teď starosti, aby vše finančně utáhla.

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu! A hned na ni naběhl manžel
Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
16. 7. 2020 • 00:29

mejlika
ty jsi nějaká divná!Proč já bych měla z takových, jako jsi ty být smutná ?
Ty tvoje kecy nedávají smysl.

mejlika
15. 7. 2020 • 10:33

-bello- .... omyl, já se sebou žádnou práci nemám, jsem naprosto v pohodě. Bohuže, ale ty máš co dělat, aby jsi pochopila vše, co se tady píše..No, prostě někdy je ten mozeček příliš malý,ale nebuď z toho smutná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.