Hvězda Ulice Holišová: Nečekaná slova o natáčení seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ulice Holišová: Nečekaná slova o natáčení seriálu!

Hana Holišová
Hana Holišová (archiv TV Nova)

Hana Holišová (39) stejně jako řada jejich kolegů přišla kvůli pandemii koronaviru na nějaký čas o zaměstnání. Nyní se však těší na návrat do běžného pracovního života, a rozhodně toho nemá málo. Kromě natáčení seriálu Ulice se momentálně chystá na muzikálové turné.

Kvůli pandemii koronaviru se téměř vše zastavilo, včetně natáčení mnoha televizních pořadů. Seriál Ulice měl tak po patnácti letech nedobrovolnou pauzu. „Sama bych chtěla nějaké informace, jak to scénáristé a vůbec celý tým Ulice vymyslí dál, protože se stalo, pokud vím, poprvé v historii toho seriálu, který je denní, že byl přerušen. Tak jsem sama zvědavá, jak se to všechno vymyslí, aby to zase mohlo navázat do toho systému, tak jak to bylo dřív,“ řekla Holišová pro TV Nova.

Ulice: Patrik a Veronika v rouškách.

Video se připravuje ...

Avšak kromě natáčení seriálu Ulice se herečka může opět věnovat i jiným projektům. Momentálně se připravuje na turné Noc na Karlštejně, které se odehraje na českých a slovenských hradech a zámcích. Herečka tak bude mít možnost poznat krásy hradu Křivoklát, zámku Třeboň nebo zámku Hluboká.

„Já se těším moc, protože jsem nenavštívila spoustu z těch míst, třeba konkrétně Křivoklát, to se moc těším, že se tam podívám. Strávíme spolu spoustu příjemných večerů. Nevím, jak to budeme teď provozovat, ale občas jsme zůstávali po představení na Karlštejně na tom nádvoří, které má úžasnou atmosféru,“ svěřila se Holišová.

Hvězda Ulice a Tváře Hana Holišová: Ve Varech jen na otočku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.