Witowská po krachu manželství i konci v Událostech: Nahradí ji Miss World? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Witowská po krachu manželství i konci v Událostech: Nahradí ji Miss World?

Světlana Witowská v Událostech ČT končí
Světlana Witowská v Událostech ČT končí (Reprofoto ČT)

To jsou turbulence! Začátkem května se provalilo, že se od Světlany Witowské (47) odstěhoval její manžel, šéf pražského dopravního podniku Petr Witowski (49). A teď moderátorka oznámila odchod z Událostí ČT. Podle zjištění Aha! je horkou adeptkou na její místo Česká Miss World 2012 Linda Bartošová (27)!

Být moderátorem či moderátorkou nejprestižnější večerní zpravodajské relace v Česku a následně komentovaného zpravodajství (Události, komentáře) je sen mnoha lidí. Světlaně se splnil před dvěma roky – v létě 2018 – a teď už má jiné plány.

Na křižovatce
„Stojím teď na křižovatce, kam dál. Mám malého syna, kterému bych se chtěla víc věnovat. Už dva roky se část měsíce vracím z práce až v půl dvanácté v noci a chtěla bych to změnit,“ řekla Witowská v rozhovoru pro Deník N. „Uvažuji o tom, jak ve svém životě dál, a nevím, co bude. Řeším spoustu dalších věcí, které jsou ale moje čistě soukromé,“ dodala moderátorka bez dalších podrobností.

Video se připravuje ...

Stoupající hvězda
Kdy z relací Události a Události, komentáře odejde a jestli vůbec zůstane v České televizi, není jasné. Na dotazy deníku Aha! Witowská nereagovala. V kuloárech Kavčích hor se ale špitá, že na její místo by měla nastoupit moderátorka denního zpravodajství a bývalá finalistka České Miss 2012 Linda Bartošová. „Její hvězda na zpravodajském kanálu ČT24 strmě stoupá a podle všeho je to právě ona, kdo nahradí Světlanu,“ prozradil Aha! zdroj z televize.

Modeling vyměnila za novinařinu
Více než modeling Lindu Bartošovou vždy přitahovala média. „Do České televize jsem se dostala hned na začátku svého studia žurnalistiky na FSV UK, ve druháku,“ vzpomíná Česká Miss World 2012. První roky strávila na nočních službách a v běžných směnách denního zpravodajství. Dnes je členkou zahraniční redakce ČT, připravuje a moderuje pořad Horizont ČT24, uvádí Zprávy.

Světlana Witowská prozradila, jaké nervy ji čekají po prázdninách:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
14. 6. 2020 • 11:10

Vůbec nejdou k sobě tito manželé. Nevyvážený pár.

hanecek
13. 6. 2020 • 20:17

Autor článku o zpravodajství ČT1 napsal­:"nej­pres­tižněj­ší večerní zpravodajské relace v Česku" - on bere drogy,nnebo nečte už asi 10 let média? ? ? ?

1pravda1
13. 6. 2020 • 11:09

Linda Bartošová je skvělá - zatím totiž není štěkna, ale to se může změnit, pokud nebude dělat u Událostech, komentářích - antibabiše, antizemana, antičínu a antirusko. - jinak tam totiž nevydrží... už zlomili i Augustovou, původně také umírněně inteligentní, Tvarůžková už je zpracovaná dost, - děs ji poslouchat. Witowská se má údajně střídat s Moravcem - jednou za 14 dní v poledne to by jí vyhovovalo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.