Witowská o skandálu v TV: Začala na mě strašně řvát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Witowská o skandálu v TV: Začala na mě strašně řvát!

Světlana Witowská
Světlana Witowská (profimedia)

Nepříjemné zkušenosti s nadřízeným zažila i taková novinářská hvězda jako je Světlana Witowská (46). Ta v rozhovoru vyzradila zajímavou historku ze známé komerční televize, kde kvůli změně příjmení zažila hysterickou a trapnou scénu.

Nebývá obvyklé, že si celebrity mění jména. Světlana Witowská nejede v zajetých kolejích a jméno si změnila dokonce třikrát! Kvůli novému příjmení si musela vyslechnout nepříjemný výstup Jitky Obzinové (55).

„Když jsem byla na Primě, podruhé jsem se vdala. Byla jsem navíc externí spolupracovnicí, neměla jsem žádné povinnosti hlásit změny rodinného stavu. Proto jsem kolegyni, která píše titulky, před vysíláním řekla, prosím tě, už nejsem Zárubová, jsem Witowská. A ona to prostě jen napsala do titulku. Když jsme odvysílali zprávy, v newsroomu na mě čekala ředitelka Obzinová a před nastoupenou Primou na mě začala strašně řvát. Co jsem si dovolila, že jsem ohrozila vysílání, že jí volají bulvární novináři, jak to, že se jmenuju jinak a ona to neví?

Jestli jsem vdaná a jak se jmenuju, je moje věc. Obzinová mi tehdy řekla, že dokud nepřinesu oddací list, budu mít napsáno v titulku Zárubová. Druhý den jsem ho přinesla, ale pak už se to dál jen horšilo a já jsem pak během několika týdnů odešla,“ svěřila se Witowská v rozhovoru pro časopis Moje psychologie.

 Světlana Witowská prozradila, jaké nervy ji čekají po prázdninách

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.