Witowská trnem v oku diváků! Tohle si nezasloužila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Witowská trnem v oku diváků! Tohle si nezasloužila

Moderátorka ČT Světlana Witowská
Moderátorka ČT Světlana Witowská (Foto Blesk - Jan Tůma)

Poté, co Světlana Witowská (47) oznámila odchod z hlavních zpravodajských pořadů České televize - Událostí a Událostí, komentářů, rozdělili se diváci na dvě skupiny. Někteří jsou jejím rozhodnutím zklamáni, jiní jsou rádi a nebojí se to dát najevo.

„Hlavní zpravodajskou relaci už vzhledem ke svým časovým možnostem dělat nemůžu. A nechci,“ uvedla v rozhovoru pro Deník N Witowská s dovětkem, že odchází proto, aby měla více času na rodinu. „Mám malého syna, kterému bych se chtěla víc věnovat. Už dva roky se část měsíce vracím z práce až v půl dvanácté v noci a chtěla bych to změnit,“ zdůraznila moderátorka. Witowská má dvě děti. Se svým exmanželem, sportovním komentátorem Robertem Zárubou (59) vychovávají syna Viktora (19), s Witowským má syna Filipa (9).

Pro mnohé byl odchod moderátorky šok. „Světlano, právě jsem se dozvěděl, že končíte v ČT. Mrzí mně to a je to velká škoda. Byla jste pro ČT velkým přínosem a pro mě osobně jste moderátorka s velkým M. Vaše znalosti, způsob komunikace a vystupování byly perfektní a je mně opravdu líto, že už Vás neuvidíme,“ napsal její fanoušek dle Blesku.

Witowská a Řezníček: Proč koktali před kamerou Blesku?

Video se připravuje ...

Witowská na sebe upozornila zejména moderováním předvolební debaty mezi prezidentem Milošem Zemanem a jeho vyzyvatelem Jiřím Drahošem. Její výkon vzbudil silnou pozitivní odezvu. „Duel prezidentských kandidátů zvládla na 1*, je skvělá, vzdělaná, v obraze, asertivní… ale i pro mne je prioritou osobní život, dětství dětí se nevrátí. Za to paní Witowská se určitě jednou vrátí,“ napsala dle Blesku paní Michaela.

Najdou se však tací, kteří si odchod moderátorky pochvalují. „Sláva, konečně o jednu čarodějnici na ČT míň!“ radují se někteří. „Neměla jsem ji ráda, byla mi strašně nesympatická. Mohla by s sebou vzít i Noru Fridrichovou,“ zněl další komentář „Vůbec mi nebude chybět. Proč by taky měla?!,“ tázala se další.

Světlana Witowská prozradila, jaké nervy ji čekají po prázdninách

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
17. 6. 2020 • 15:33

Světlana W. je výborná a sympatická. Škoda, že odchází.

george1957
17. 6. 2020 • 14:54

Ale zasloužila!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.