ZEMANOVA DOVOLENÁ: Vypluje i letos na milovaném člunu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

ZEMANOVA DOVOLENÁ: Vypluje i letos na milovaném člunu?

Prezident Miloš Zeman
Prezident Miloš Zeman (CNC Karel Kopáč)

Prezidetn Miloš Zeman (75) se i letos rozhodl strávit dovolenou na chalupě na Vysočině a v Lánech. Hlava státu tak nejenže dodrží svou dovolenkovou tradici, ale s pomocí ochranky opět vypluje na svém nafukovacím žlutém člunu.

Hlava státu jezdí na Vysočinu každý rok. Dle Blesku v Novém Veselí spoluvlastní nemovitost, kterou označuje za chalupu, kde rád využívá Veselský rybník pro své plavby na žlutém člunu. Zda svou tradici, kterou loni kvůli špatnému počasí nedodržel, letos opráší, těžko říct. Otázkou je, zda výlet člunem ovlivní probíhající pandemie koronaviru.

Zeman své volno bude také údajně trávit na zámku v Lánech, který slouží jako venkovské prezidentské sídlo. Dle Blesku byl v Lánech i v době, kdy kolem něj byla z obav z nákazy novým koronavirem zavedena přísná opatření.  Podle mluvčího prezidenta Jiří Ovčaček (41) letos hlava státu cestu na Vysočinu nespojí s návštěvou Kraje Vysočina, tak jak v minulých letech. Návštěvy krajů Zeman omezil po svém znovuzvolení prezidentem v roce 2018.

Krajské volby 2020: Vysočina >>>

Pirát z Vysočiny: Zeman  vyplul na rybník, fanynky mu mávaly:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.