Nekompromisní Meghan se drsně vymezila: Kdo u ní nemá šanci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nekompromisní Meghan se drsně vymezila: Kdo u ní nemá šanci?

Vévodkyně Meghan a její kabelky
Vévodkyně Meghan a její kabelky (Profimedia.cz)

Manželka prince Harryho (36) už několikrát dala svému okolí jednoznačně najevo, že ona si své soukromí bude hájit. Ať to stojí, co to stojí. Jistý způsob teď našla i navzdory tomu, že se přestěhovala do místa, kde je absolutně nejvyšší koncentrace paparazziů.

Svoji rodinu chrání před dotěrnými objektivy fotoaparátů poměrně neobvyklým způsobem. Zakročit ovšem dvojice musela, protože v okamžiku, kdy se „provalilo“, že obývají dům věhlasného producenta a herce Tylera Perryho (50), byl před jejich domem v okamžiku přetlak novinářů i fanoušků.

Z toho důvodu se byli nucení ukrýt za téměř dva metry vysoké, neprůhledné ochranné štíty, jak píše Blesk.cz. Černé clony, které z dálky připomínají solární panely, si nechali vévodové ze Sussexu instalovat společně s bezpečnostními kamerami na plotě. V blízkosti nemovitosti jsou totiž utvořené cestičky, kudy proudí davy zvědavců. Takhle budou na nějako dobu chráněni, než přijde chvíle, kdy se přesunou do vlastního domu. 

Meghan Markleová o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alzbeta59
16. 5. 2020 • 16:28

Nekompromisni. Srandistka to je.

Na jednu stranu chce soukromi, na druhou, by se nacpala i prasatum do zradla, jenom aby se o ni psalo.

tryskomys
16. 5. 2020 • 09:52

Copak má strach,aby se jim tak brzo neokoukala,jako A.Jolie a podobné selebrity,které aspon něco natočili na rozdíl od ní,která se zviditelnuje jen soudními žalobami,ničím jiným.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.