Náhlá smrt Čestmíra Řandy (†60): Osudný zlozvyk? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Náhlá smrt Čestmíra Řandy (†60): Osudný zlozvyk?

Přesnou příčinu úmrtí Čestmíra Řandy mladšího (†60) určí až pitva.
Přesnou příčinu úmrtí Čestmíra Řandy mladšího (†60) určí až pitva. (Foto Aha! – Martin Hykl a ara)

Co zabilo Čestmíra Řandu mladšího (†60), který byl nalezen v pondělí v bytě své přítelkyně v Liberci, prokáže až nařízená pitva. Jeho přítelkyně Michaela Kryčfalušijová (41) je z jeho smrti zdrcená a zatímco čeká na výsledky pitvy, přemýšlí, co se mu mohlo stát.

Herec a scénograf zemřel v podobném věku, jako jeho slavný otec Čestmír Řanda st. (†62), který skonal na infarkt. „Jeho tatínek byl poměrně silnej a hodně kouřil, u něj to vyplývalo určitě z jeho životního stylu. Je možné, že s Česťou to bylo podobně,“ řekla deníku Aha! přítelkyně Míša.

Varovala ho
„Česťa navíc pil dost často energy drinky. Pořád jsem mu říkala, ať to nedělá! Energy drinky byly jeho jediné pití, vody se prakticky nenapil...“ naznačila Kryčfalujišová.

21 exekucí
Řanda měl i velké finanční problémy, které před svou přítelkyní tajil. Podle Centrální evidence exekucí měl na krku 21 exekucí v celkové výši 982 548 korun! Je tak možné, že za jeho smrtí stojí stres. „Před časem si mi stěžoval, že mu je špatně a buší mu srdce. Domluvili jsme se, že půjde druhý den k doktorovi. Tvrdil mi, že tam byl a doktor mu řekl, že má srdce úplně v pořádku. Nechápu to,“ dodala Míša, která se s jeho náhlou smrtí pořád nemůže smířit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.