Čestmír Řanda ml. (†60): ZÁHADNÁ SMRT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čestmír Řanda ml. (†60): ZÁHADNÁ SMRT!

Čestmír Řanda skonal náhle, jen pár dní před 61. narozeninami.
Čestmír Řanda skonal náhle, jen pár dní před 61. narozeninami. (Foto Aha! – D. Kolářová, R. Klejch a ara)

Našli ho v jeho bytě bez známek života! Čestmíra Řandu ml. (†60) přivolaní záchranáři několik minut oživovali, ale marně. Jeho srdce se zastavilo nečekaně včera odpoledne, pouhé čtyři dny před 61. narozeninami.

Podle informací deníku Aha! herce našla v bytě v Liberci jeho přítelkyně, fitness trenérka Michaela Kryčfalušijová (41, na snímku) ležet na podlaze. „Byl celý bílý. Rychlá se ho snažila resuscitovat, ale bohužel to nezvládl. Jestli to byl infarkt, to nikdo neví, to ukáže až nařízená pitva,“ prozradil deníku Aha! o záhadné a velmi nečekané smrti svého kamaráda moderátor Slávek Boura (56). „Jestli to měl po tatínkovi, tak to mohlo být srdíčko,“ dodal Slávek, který narážel na to, že jeho otce, Čestmíra Řandu (†62) alias Čechoameričana z Chalupářů, zradilo srdce. „V devětašedesátém roce byl oslabenej a chytil bacil tuberkulózy, no a potom přišel infarkt,“ zavzpomínala před časem jeho manželka Dagmar v dokumentu ČT Příběhy slavných. S Čestmírem Řandou ml. se život nikdy nemazlil. Musel se vyrovnat s předčasnou ztrátou otce, válkou s expartnerkou Reginou Řandovou (52) o dítě, s vězením, které ho nesrazilo na kolena. Spíš naopak. Herec vždy tvrdil, že každá překážka, kterou překonal, ho ještě víc posílila.

Dvakrát skončil v base
V 2010 si odseděl půl roku za neplacení výživného na syna (nosí rovněž rodinné jméno Čestmír), o kterého se po rozvodu starala jeho exmanželka – herečka Regina Řandová. Rozvedli se, když synovi byly tři roky (nyní je mu 25). Soud tehdy malého Čestmíra přiřkl matce, ale herec dělal velké problémy. Nejenže neplatil výživné, ale syna dokonce několikrát skrýval. Od soudu za neplacení výživného vyfasoval roční vězení, po polovině trestu jej podmínečně propustili. „Bylo to za neplacení alimentů, které jsem platil. Zní to absurdně, nicméně je to holý fakt doložitelný dokumenty. Ale zajímá v téhle zemi někoho pravda? V mém případě to byla od začátku snaha mě poškodit. Koneckonců kriminalizace jednoho z rodičů druhým je u nás běžnou praktikou a nikomu se nechce tento trend zastavit,“ popisoval před lety v rozhovoru pro Aha!. V roce 2015 zřejmě podmínku porušil a nejspíš za mříže putoval znovu.

Válka s Pletánkovou
Ani v dalších vztazích se mu nedařilo. Když krachl vztah s bývalou rosničkou Tinou Pletánkovou (50), podala na něj ze strachu trestní oznámení. „Představte si, že se s někým rozejdete, nemáte vůbec nic společného, a přesto vám druhá strana pak další rok posílá neustále maily, mnohdy dost nechutné a výhružné,“ tvrdila Pletánková, ale on to viděl jinak. „Stalking ze Švédska, kde už několik měsíců pracuju jako scénograf?! To se bude dost těžko prokazovat... A pokud ho neprokáže, bude to mít dohru,“ vysvětloval Řanda v roce 2018.

 

 



Přečtěte si
mord
12. 5. 2020 • 05:57

Chatra z Aha se zase pase na smrti člověka. Seřezat vás pisalkove karabacem!!!!!

vemenozmojistary
12. 5. 2020 • 05:38

Co je záhadného na infarktu, vy idioti z redakce??????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.