Čestmír Řanda (†60): Zádušní mše bez urny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Čestmír Řanda (†60): Zádušní mše bez urny!

Čestmír Řanda ml.
Čestmír Řanda ml. (Foto Aha! – Martin Přibyl, Facebook.com)

Chyběly ostatky Čestmíra Řandy ml. (†60), rodina urnu nevydala. Přítelkyně Michaela Kryčfalušijová (42), která v pražském kostele sv. Ingnáce uspořádala zádušní mši za scénografa a herce, se musela obejít bez ní. „Ani nevím, zda ji vůbec v krematoriu vyzvedli,“ posteskla si se slzami v očích.

Čestmírova první manželka, dabérka a herečka Regina Řandová (52), a syn Čestmír (27) odmítli vydat urnu. Řandu tak připomínala před oltářem jen fotografie. Přítelkyně Michaela nebyla s Řandou sezdána, ani ji neurčil jako svou družku, takže nemá před úřady žádná práva. A asi se taky nikdy nedozví, kde její milý spočine.

Po knězi se ujal slova kamarád moderátor Slávek Boura (56). „Narodil ses do jiného století. Obtěžovalo tě množství slov. Narodil ses jako voják, mnozí na tebe špatně nazírali, ale ty jsi stál za svým,“ ocenil na příteli Boura. „Miloval jsi krásu, letadýlka a majáky a kdo má rád majáky, miluje svobodu,“ dodal moderátor, který mu nakonec symbolicky připil do nebe limonádou.

Skončil ve vězení
Manželkou Řandy mladšího byla herečka Regina Řandová (na snímku), s níž má syna Čestmíra. Právě na výživném na něj svého času dlužil tolik, že kvůli tomu skončil na půl roku ve vězení...

Řandův kamarád, spisovatel Bauer: Čestmír umíral ve stresu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
6. 6. 2020 • 10:00

Přítelkyně vypadá jak šlápota z E55 a kačeřím zobákem svou image ještě dorazila

vemenozmojistary
6. 6. 2020 • 08:13

Kačeří pysk je odporný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.