Ze slov přítelkyně Čestmíra Řandy ml. mrazí: Toho byl vážně schopný? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ze slov přítelkyně Čestmíra Řandy ml. mrazí: Toho byl vážně schopný?

Čestmír Řanda
Čestmír Řanda (Blesk)

Vztahy zesnulého herce končily vždy pohromou. Bývalé partnerky nenechaly na Čestmírovi Řandovi ml. (†60) nit suchou. Že mohly být jeho chováním vážně šokované, potvrzuje i jeho poslední partnerka Michaela Kryčfalušijová (41).

Regina Řandová na něj podávala trestní oznámení za neplacení alimentů, Tině Pletánkové měl zase posílat výhrůžné maily. Poslední přítelkyně Míša připouští, že odchody životních partnerek nenesl pravděpodobně vůbec dobře. „Můj názor je, že když se na někoho upnul, nenechal se jen tak odbýt. Zkoušel vztah udržet všemi možnými prostředky,“ naznačuje Michaela v rozhovoru pro Blesk, že tak občas nejspíš překračoval i pomyslné hranice a byl schopný ženy, které ho odmítly, dokonce sledovat.

Na vlastní kůži
S podobným chováním ze strany Čestmíra Řandy ml. měla prý zkušenost i ona. „Nikdy se ničeho nechtěl vzdát, obzvláště žen. Já nevěřím, že mi říkal úplně přesně pravdu. Myslím, že od něj ženy spíš odcházely. Jestli byl důvod ten, že nechodil do práce a nebo že je nezajistil, tak zase doma byl úplně úžasnej. S dcerou dělal úkoly, uvařil, staral se o domácnost. Myslím, že tím kompenzoval to, že nemá peníze. Podporoval mě a pomáhal mi,“ popisuje jejich společné soužití. 

Připouští ovšem, že ani pro ni to nebylo vždycky snadné. A že ačkoliv vypadal navenek jako borec, ve skutečnosti byl velmi citlivý. „Strašně těžce nesl všechny ty rozchody. Často jsme tohle probírali. Občas jsem mu říkala, že se s ním ty ženy rozešly kvůli tomu, že jim finančně nepomáhal. On totiž Česťa když zrovna práci neměl, jinou mimo branži nehledal,“ uzavírá, co bylo v jeho případě pro ženy rozhodně „těžko stravitelné“.

 



Přečtěte si
DWEI
18. 5. 2020 • 17:46

21 exekucí a paní byla ráda, že dělal s její dcerou úkoly, uvařil..... a ještě šílený žárlivec..... Takový chlap je tedy terno, ale asi se bála ho vykopnout neboť by jí udělal ze života peklo jako to bylo s jeho exmanželkou i Tinou Pletánkovou

mord
18. 5. 2020 • 13:12

Ano z toho nepochybně mrazí. Je to až sokujici

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.