Šokující výsledek průzkumu! Češi by chtěli za prezidenta… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující výsledek průzkumu! Češi by chtěli za prezidenta…

Marek Eben se v rozhovoru pro Coach se Zdeňkem Haníkem zamýšlel i nad morálkou čí vírou
Marek Eben se v rozhovoru pro Coach se Zdeňkem Haníkem zamýšlel i nad morálkou čí vírou (Herbert Slavík)

Tak z tohohle průzkumu budou mít vrásky na čele především sympatizanti hnutí Milion chvilek pro demokracii. Agentura STEM/MARK podle serveru aktuálně.cz vytvořila březnový průzkum související s volbou prezidenta. Kdo patří mezi nejpopulárnější potenciální adepty na post prezidenta České republiky?

„… Čtvrtina vnímá prezidentský úřad jako nepodstatný,“ uvedla agentura  STEM/MARK. I přesto ale mnohé zajímá, kdo by se případně stal prezidentem České republiky. Nejčastěji se podle průzkumu objevovalo jméno premiéra Babiše, moderátora Ebena, senátora Fischera, senátora Drahoše, senátora Hilšera či generála Pavla. Nejvíce lidí zmínilo premiéra Andreje Babiše, toho by volilo patnáct procent dotázaných, čtrnáct procent by bylo pro moderátora Marka Ebena, ten tedy u respondentů skončil na druhém místě.

STRUNC! Rozhovor s Jiřím Drahošem

Volby do Senátu 2020: Kdy a jak Češi zvolí třetinu senátorů?

Jak se stát členem volební komise?



Přečtěte si
george1957
9. 5. 2020 • 08:22

STEM - nejenže krmíte lidi svými zvrácenostmi,spíše napište,kdo si ta jména zaplatil,aby jste je tady prezentovali! Kromě Babiše je to jeden lůzr většího z těch jakože pomatených politiků že Senátu,absolutní nuly a jelita,pan Eben se na funkci presidenta absolutně nehodí,tak jako se nehodil Havel a důsledky z jeho bačování známe dodnes.Ty vaše průzkumy hoďte do hajzlu i s těma,kdo si to zadal a zaplatil.Vy dělejte raději průzkumy o tom,jestli lidi mají rádi Hurvínka a Máničku,ale ne kandidáty na presidenta a lidem neposouvejte svoje zvrácenosti,kterým stejně nikdo nevěří.Nazdar bazar.

-bello-
8. 5. 2020 • 23:16

Drahoš se vnutil do Senátu a já bych ho vykopla, že by letěl.Eben je herec a muzikant, ale hlavu na prezidentování nemá.Jak jsem byla proti Babišovi, asi by tam pásnul, ale jako prezident by si moc neškrtnul.Jako premiér má všechnu moc v rukou.
Milion chvilek bych poslala hromadně na zemědělskou brigádu a byl by na chvilku pokoj

libormer
8. 5. 2020 • 18:40

Robert Šlachta

Uživatel_5401613
7. 5. 2020 • 19:30

nejlepším kandidátem na presidenta je Radek Vondráček, předseda sněmovny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.