Veřejnost v šoku: Nechutnosti z královského paláce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Veřejnost v šoku: Nechutnosti z královského paláce!

Královská rodina.
Královská rodina. (profimedia.cz)

Chtěli se dozvědět novinky o královské rodině, místo toho se návštěvníci královského webu royal.uk ocitli přímo mezi nabídkami „hanbatých“ videí. Jak se to mohlo stát?

Právě prostřednictvím této platformy informuje britská královská rodina novináře, ale i širokou veřejnost, o novinkách ze života uvnitř paláce. Také o aktivitách, kterých se účastní. Jednou z nich je i spolupráce s charitativní organizací Dolen Cymru, jež pomáhá komunitám v afrických státech a ve Walesu.

Když ale návštěvníci webu klikli na odkaz organizace, namísto srdceryvných obrázků z Afriky se jim naskytl úplně jiný pohled. A sice se otevřela čínská stránka s pornografií. Co se stalo? Podle webu Topky.sk byla nejspíše na vině slabá aktualizace. Stránky s podobným obsahem se pak automaticky přesměrovávají na ty zastaralé. Snad to dá palác rychle zase dohromady!



Přečtěte si
josefvyskoc
18. 2. 2020 • 15:39

pry se v palaci rozmohly take bukkake praktiky! hrozne!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.