Dohra v opilecké Výměně manželek: Jana s Pepou si řekli sbohem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Dohra v opilecké Výměně manželek: Jana s Pepou si řekli sbohem!

Pepa, Jana a její synové Bruno a Dominik
Pepa, Jana a její synové Bruno a Dominik (TV Nova)

Po odvysílání středeční Výměny manželek jim nikdo moc velké šance nedával. Podle zjištění Aha! spolu alkoholik Petr (40) a Renata (48) z Ostravy ale zůstali. Naopak sbohem si u rozvodového právníka řekl druhý pár – Pepa (35) a Jana (36) z Prahy.

Oba byli hodně žárliví už před Výměnou. Pepa si podobně jako Petr kdysi rád přihnul, a hlavně se kamarádil se spoustou žen, kterým psal před manželkou esemesky! To se Janě pochopitelně nelíbilo. Podle Pepy ze všeho dělala zbytečnou kauzu. Ve Výměně chtěli zjistit, jestli spolu vůbec mají dál žít – a podle informací Aha! přišli na to, že ne!

„Ten rozvod vznikl tím, že jsme oba tvrdohlaví. Nemohli jsme najít žádný kompromis, každý si stál pořád za svým,“ řekl Aha! Pepa. „Vztah máme dobrý, rozvedli jsme se v klidu. Jsme přátelé,“ doplnila ho Jana. To alkoholika Petra, který pil během natáčení rum rovnou z lahve, vzala jeho partnerka Renata na milost. Po skončení Výměny na léčení nešel, ale prý už tolik nepije. Alespoň to oba tvrdí.

Výměna manželek: „Chci náhradní manželku alkoholičku s pevnými prsy.“

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.