Langmannová a Novotný: Nejtěžší výstup jejich života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Langmannová a Novotný: Nejtěžší výstup jejich života

Renata Langmannová s manželem Ondřejem Novotným.
Renata Langmannová s manželem Ondřejem Novotným. (archiv Blesku)

Chtělo se jim zvracet a nemohli dýchat! Renata Langmannová (33) a její manžel Ondřej Novotný (42) se vydali zdolat Kilimandžáro. Takhle si to ale nepředstavovali... Výstup na nejvyšší vrchol Afriky jim dal zabrat.

„Pravda je taková, že jsem se nahoře zhroutil. Fyzicky, psychicky a emočně. Ještě nikdy mi to nestalo. Asi čtyřicet minut jsem nad sebou plakal a nešlo to zastavit. Prostě nešlo,“ přiznal bývalý moderátor Robinsonova ostrova a promotér MMA zápasů. „Už tak dobře dvě hoďky mám halucinace. Pokecal jsem si s mrtvou mámou a pár dalšíma,“ svěřil se Ondřej otevřeně. Ani jeho lásce nebylo do zpěvu.

„Každou vteřinu jsem myslela na to, že to vzdáme, že nám to za to nestojí. Je nám oběma pěkně zle. Nemůžeš dýchat a každý krok je ti na zvracení,“ popsala Renata. Nakonec se ale oba překonali a své vítězství zpečetili polibkem.

Renata Langmannová: Jaké spodní prádlo má nejraději?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.