Topmodelka Langmannová: Konec kariéry! Co bude dělat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Topmodelka Langmannová: Konec kariéry! Co bude dělat?

Renata Langmannová
Renata Langmannová (archiv Blesku)

Kariéru modelky pověsila na hřebík a začala budovat svůj vlastní byznys. Renata Langmannová (32) se stará o krásné dívky! Peníze jí tečou z internetu.

Z koníčku se stala práce. Vítězka České Miss 2006 založila firmu, která se zabývá marketingem, pořádá akce a hlavně zařizuje placené spolupráce hvězdičkám sociálních sítí. Mezi krásné svěřenky patří například Monika Leová (27) či Zorka Hejdová (28). „Modeling už je spíš takový můj koníček. Založila jsem firmu a takhle jsem spokojená,“ prozradila Aha!.

Instagram krásku vždycky bavil. Naučila se přes něj vydělávat a své zkušenosti chtěla předat dál. „Za ta léta jsem nasbírala spoustu kontaktů, které nyní mohu využít. Se všemi lidmi z branže se tudíž neustále vídám, ale z jiné pozice. Přijdou s nabídkou na kampaň nebo s produktem na propagaci a já domluvím podmínky s nejvhodnější dívkou,“ dodala s úsměvem. Platově si dle svých slov přilepšila.

Renata Langmannová: Jaké spodní prádlo má nejraději?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
10. 6. 2019 • 11:06

Má koňskej ksicht. Ale budiž. Mně tyhle internetový kšefty připadají takový chvilkový. Jako láska těchto slečen.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.