Sexy Langmannová: Na plameňákovi v (Zanzi)baru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sexy Langmannová: Na plameňákovi v (Zanzi)baru!

Renata Langmannová
Renata Langmannová (Foto Pavel Machan, Martin Hykl)

Z nejvyšší hory Afriky rovnou do bazénu. Renata Langmannová (33) a její manžel Ondřej Novotný (42) si po výstupu na Kilimandžáro dopřáli pořádný odpočinek. Oddávají se relaxu v exotickém Zanzibaru.

Bývalý moderátor Robinsonova ostrova a promotér MMA zápasů dokonce upřímně přiznal i kolaps a halucinace. Nyní ale se svou krásnou ženou ochutnávají mořské plody, tancují s místními Masaji a hlavně svlažují své unavené nohy v luxusním hotelovém bazénku.

„Na růžovým plameňákovi se život zdá být o dost jednodušší,“ glosovala modelka a Česká Miss 2006. Škoda, že ho nemohla použít už na své cestě z Kilimandžára. „Nazpět to šlo podstatně rychleji! Ale nikdo vás nesnese ani nesveze. Nechci už kňourat, ale nepřáli byste si vidět moje palce na nohou. No a kolena... Bez komentáře,“ posteskla si Renata při vzpomínce na zdolání své první pětitisícovky.

Renata Langmannová: Jaké spodní prádlo má nejraději?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.