Langmannová s Verešovou nahé ve sprše! Podívejte se na fotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Langmannová s Verešovou nahé ve sprše! Podívejte se na fotky!

Renata (vlevo) a Andrea (vpravo) ve sprše. Nejspíš tajný sen mnoha mužů.
Renata (vlevo) a Andrea (vpravo) ve sprše. Nejspíš tajný sen mnoha mužů. (ProCeram, Hüppe, koláž Ahaonline.cz)

Česká miss 2006 Renata Langmannová (26) a topmodelka Andrea Verešová (32) se vrhly do sprchy. Před skokem pod proudící vodu si logicky odložily přebytečné svršky. Andrea se svlékla úplně, Renata si cudně nechala alespoň kalhotky v tělové barvě. Jak se vám holky líbí?

Obě krásky se mohou pochlubit opravdu luxusními křivkami, za které se nemusí stydět. A nejspíš právě proto si je vybrala renomovaná firma pro svůj kalendář. Kromě Renaty a Andrey si ještě do sprchy vlezla také Jitka Válková a Petra Svobodová. Focení probíhalo ve speciálně vystavěných sprchových koutech, o které se postarali specialisté Hüppe a punc exkluzivity jim dodaly luxusní obklady firmy ProCeram.

„Kalendář jsem fotila již několikátý. Ale při žádném focení jsem nebyla celou dobu pod proudem vody, byla to zajímavá zkušenost. Výsledná fotografie jsou opravdu výjimečné a mají osobitý charakter,“ dodává se Renata Langmannová. Autorem snímků je přední český fotograf Jan Tůma, který se na spolupráci s Renatou již několikrát podílel. Z jejich společné práce vždy vzešel okouzlující výsledek. Křest kalendáře je naplánován na pátek 11. ledna v táborském Music clubu Kotnov.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
illis
11. 1. 2013 • 19:28

Netřeba, u některých ani titul VŠ není zárukou na míru inteligence. Dnes je na ulici vidět hodně mladých žen, které jsou půvabné, inteligentní a hlavně jsou sympatičtější .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.