Karel Voříšek pláče - Rozchod s přítelem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Voříšek pláče - Rozchod s přítelem

Karel Voříšek
Karel Voříšek  (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Rozchod po letech! Velmi bolestné období v současné době prožívá jeden z nejpopulárnějších mužů televizní obrazovky. Po mnohaletém vztahu se se svým o čtrnáct let mladším přítelem, rozhlasovým moderátorem Vláďou Řepkou (29) rozešel moderátor »nováckých« Televizních novin Karel Voříšek (43). Řepka už se dokonce odstěhoval z jejich společného bytu.

„Je to tak. V minulosti měli několikrát krizi, kterou dokázali překonat. Tentokrát se už ale rozešli definitivně. Nějakou dobu už spolu nejsou. Vláďa se od Karla už odstěhoval,“ potvrdil informaci deníku Aha! jeden z Voříškových kamarádů. Samotný moderátor na dotazy ohledně svého rozchodu s Řepkou, které jsme mu zaslali formu SMS, neodpověděl. Nezvedal ani svůj mobilní telefon.

Ačkoliv Voříškův vztah s Řepkou trval řadu let a jednou je dokonce fotografové nachytali na letišti při společném odletu na dovolenou do Tuniska, oblíbený televizní moderátor nikdy oficiálně vztah s Řepkou nepotvrdil. Vyhýbavě se vždy Voříšek stavěl i k otázkám ohledně své sexuální orientace. V minulosti na Voříškovu homosexualitu například ve vysílání narážel i moderátor rádia Frekvence 1 Tomáš Kraus. „No, víte... Nezlobte se, ale na téma soukromí se nehodlám bavit,“ uvedl v minulosti na přímý dotaz deníku Aha! sympatický Karel Voříšek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.