»Babyboom« v roce 2020: Kdo letos přivítá miminko? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

»Babyboom« v roce 2020: Kdo letos přivítá miminko?

Těhotenství jí svědčí.
Těhotenství jí svědčí. (Foto Instagram.com)

Poslední roky jsou opravdu plodné. To prokazují i celebrity, kterým se rodí jedno děťátko za druhým. Hned několik krásek oznámilo v minulém a letošním roce, že jsou v očekávání a tak rok 2020 bude opět ve znamení miminek!

Aneta Vignerová

Modelka Aneta Vignerová by podle informací extra.cz měla rodit už v únoru. Pro modelku i jejího partnera scénáristu Petra Kolečka to bude první potomek. Na dlouhonohé brunetce nebylo těhotenství dlouho znát a tak si mnoho fanynek myslelo, že si Aneta ze všech »vystřelila«.

Berenika Kohoutová

První miminko letos porodí i rebelka Berenika Kohoutová. Ta po rozvodu s manželem Petrem Čechákem konečně našla štěstí a mladému partnerovi porodí zanedlouho holčičku. Dostane děvčátko nevšední jméno jako její maminka?

Aneta Krejčíková

Mladšího sourozence synovi Benovi porodí hvězda Ulice Aneta Krejčíková. Její první těhotenství bylo pro některé velmi šokující, protože s přítelem, se kterým bude tvořit čtyřčlennou rodinu, byla na začátku březosti jen několik měsíců. Mnoho lidí si myslelo, že jim vztah nevyjde a Krejčíková skončí s Benem sama. Jak to tak vypadá, opak je pravdou a rodinka jen kvete.

Marie Doležalová

Druhého potomka očekává i herečka Marie Doležalová s partnerem tanečníkem Markem Zelinkou, kterého potkala v show StarDance. Radostnou novinu oznámila zrzavá herečka v listopadu 2019 s tím, že miminko přijde na svět na jaře.

Monika Bagárová

Vánoční dáreček svým fanouškům připravila zpěvačka Monika Bagárová. Ta zveřejnila zprávu o svém těhotenství pomocí fotografie se svým zápasníkem Makhmudem Muradovem  25. prosince 2019. Podle mnohých čeká krásná brunetka chlapečka. Uvidíme.

Victoria Velvet

Třetí miminko nosí pod svým srdíčkem zpěvačka Victoria Velvet, kterou proslavil hit Superstar. Zpěvačka a moderátorka prozradila radostnou novinu během vysílání Ranní show Evropy 2.

Ivana Korolová

Těsně před Vánoci se s těhotenstvím pochlubila i herečka a dabérka Ivana Korolová, kterou diváci mohli potkávat v seriálu Krejzovi. Korolová čeká první miminko s manželem bubeníkem Jiřím Veselým, kterému řekla své »ANO« v roce 2017.

Lenka Limberská

S novým rokem přišli s krásnou novinkou. Fotbalista David Limberský a jeho žena Lenka oznámili 7. ledna, že se už čtyři měsíce radují z početí děťátka. Pohlaví miminka prý znají, ale zatím si ho nechávají pro sebe.

Dominika Cibulková

První miminko porodí v roce 2020 i tenistka Dominika Cibulková. Ta v roce 2019 ukončila profesionální tenisovou kariéru a tak spoustu jejích fanoušků tušilo, že je slovenská sportovkyně v očekávání nebo se bude snažit otěhotnět.

Hvězda Ulice Krejčíková je podruhé těhotná: Neplánovali jsme to, přiznala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.