Žena známého režiséra Martincová (39): ŠEST POTRATŮ ZA 8 LET! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žena známého režiséra Martincová (39): ŠEST POTRATŮ ZA 8 LET!

Petra Martincová alias Boženka z Byl jednou jeden polda
Petra Martincová alias Boženka z Byl jednou jeden polda (profimedia.cz)

Osm let nadějných těhotenství a šest smutných konců! Petra Martincová (51) alias Boženka z filmu Byl jednou jeden polda se nevzdávala a snila o miminku, které jí však nebylo souzeno. Až nyní se herečka rozhodla poprvé upřímně promluvit o své snaze stát se maminkou...

„Manžel původně už děti nechtěl, ale kvůli mně se snažil. A musím říct, že byl úžasný!“ vzpomíná manželka Jaroslava Soukupa (72), režiséra nejen »Poldy«, díky němuž se seznámili, ale také divácky veleúspěšného seriálu Policie Modrava. „Poprvé jsem otěhotněla hned během dvou měsíců, když mi bylo dvaatřicet. A během dvou nebo tří dalších let následoval potrat a takhle se to zkrátka opakovalo. Asi jsem od přírody pozitivní a věřila jsem, že to dobře dopadne,“ svěřila deníku Aha! Martincová.

Genetická chyba

„Dlouho se nemohla zjistit příčina, ale pak mi doktorka řekla, že máme s manželem patrně hodně shodných genetických znaků, v plodu potom vzniká genetická chyba a moje tělo tedy reagovalo správně, že to dalo pryč,“ posteskla si herečka, která do jiného stavu přišla šestkrát za osm let. Manželé se přesto nevzdávali. Dokonce se pokusili o u nás zatím spíše nekonvenční řešení. „Na popud mé maminky jsme vyzkoušeli i náhradní matku. To bohužel také nevyšlo. Nebyla to chyba té ženy... Plod opět nebyl v pořádku,“ prozradila Petra.

Výměna manžela

Doktorka jí prý radila, že s jiným mužem by to třeba mohlo jít... „Ale já jsem ji v tomhle tedy neposlechla!“ prohlásila Soukupova manželka rezolutně. I když to bylo velmi náročné období, nechtěla kvůli vidině dítěte obětovat jinak šťastné manželství. „Víte, když lidé vidí bezdětnou herečku, tak si často myslí, že obětovala svou šanci na mateřství kariéře, ale přitom nevědí, čím vším třeba musela projít. Myslím, že základem je lidi nesoudit. A to je i jeden z důvodů, proč jsem se o tom rozhodla poprvé otevřeně promluvit,“ vysvětlila herečka. O své trápení se podělila i v dokumentu Ročník 89, který se svými spolužáky z DAMU natočil režisér Ondřej Kepka (50). Vidět jste ho mohli včera na ČT art.

Návrat k herectví na Šumavě

Už čtyři roky se Petra Martincová neobjevila v žádném filmu nebo seriálu. Teď se na ni ale mohou těšit diváci v nové sérii Policie Modrava, na které již Jaroslav Soukup intenzivně pracuje. „Dlouho jsem se tomu bránila, i když mi roli nabízel, ale nakonec jsme si manželovi o roli řekla. Teď má zamotanou hlavu, protože on nikdy neobsadí nebo nenapíše roli jen tak. Já ale doufám, že se objevím aspoň v několika dílech, ale víc už nemůžu prozradit,“ řekla Aha! Martincová.



Přečtěte si
reflexx
21. 11. 2019 • 08:45

Njn, když se holka mermomocí chce rozmnožovat s takovým páprdou... příroda se halt brání. On svý biologický potomky má, kdyby byl rozumnej, navrhnul by použít dárcovský buňky, aby ona mohla naplnit svojí touhu po rodičovství.Takhle promarní/-ila nejlepší roky s děd.kem a ve stáru pak bude litovat, že to nezkusila jinak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.