Martincová (47) alias Boženka z Byl jednou jeden polda: Víme, jak skončila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Martincová (47) alias Boženka z Byl jednou jeden polda: Víme, jak skončila!

Petra Martincová prozradila, proč už nehraje.
Petra Martincová prozradila, proč už nehraje. (Foto: Profimedia.cz, Pavel Machan, Martin Hykl, Daniel Černovský, Čsfd.cz, archiv Jirkazz, archiv Blesku)

V komediích Byl jednou jeden polda si zahrála roztomilou zamilovanou Boženku. Už 10 let se však na obrazovkách neobjevila. Teď Petra Martincová prozradila, proč už nehraje a čím se živí.

„Já už jsem dlouho ze showbyznysu pryč. Ne, že bych chtěla, ale jednoho dne prostě přestaly ty telefony s nabídkami zvonit,“ prozradila Martincová Blesku, co zapříčinilo konec její herecké kariéry.

Momentálně se tedy bývalá herečka živí něčím naprosto odlišným. „Tak čtyři měsíce do roka jsem v Rakousku, kde se věnuji cestovnímu ruchu, hotelnictví,“ naznačila filmová Boženka, která jen velmi nerada vzpomíná na své poslední natáčení policejní komedie, tehdy jí mnozí vyčítali lásku k režiséru Soukupovi, se kterým je šťastná už dlouhých 17 let.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.