Jana Synková z Byl jednou jeden polda: Smrt přímo před očima! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jana Synková z Byl jednou jeden polda: Smrt přímo před očima!

Jana Synková
Jana Synková (Čtk)

Na televizních obrazovkách rozdává Jana Synková (67) smích, v soukromí ji ale pronásleduje děsivé trauma!

Představitelka svérázné psycholožky Kudlákové z komedií Byl jednou jeden polda totiž v dětství musela přihlížet smrti vlastní maminky! Když Jana nastoupila do první třídy základní školy, stala se nedlouho poté očitým svědkem obrovské rodinné tragédie.

Když přišla ze školy domů, její maminka zkolabovala a přímo před očima své malé dcery zemřela na srdeční selhání. „Takové věci se nikdy nezbavíte,“ přiznává Synková s tím, že to výrazně ovlivnilo její pohled na svět.

Po smrti maminky ji vychovávala babička, protože otec musel živit rodinu a pracoval dlouho do noci. „Byla jsem taková zatažená do sebe, hodně jsem četla.

Už jako dítě třeba Dostojevského,“ vzpomene populární herečka, která paradoxně celý život rozdává smích – ať už jako Kudláková, nebo třeba afektovaná teta Kateřina ve filmovém zpracování románu Saturnin. Příběh Jany Synkové přinese dnes večer magazín televize Prima Top Star.



Přečtěte si
teufel
21. 4. 2014 • 05:01

Jan Schmidt nebo Otakáro, bulváru je to šumák, tak je blbej!

pelagie
5. 5. 2011 • 07:57

na snímku je spolu s janou Synkovou její manžel Jan Schmidt , nikoli Otakáro vážení.... hrubá chyba !!!!!! není dne aby jste něco neposr......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.