Osmdesátiny Jany Brejchové: Utajená oslava v léčebně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Osmdesátiny Jany Brejchové: Utajená oslava v léčebně

Tereza Brodská s maminkou Janou Brejchovou
Tereza Brodská s maminkou Janou Brejchovou (David Malík)

Kráska, která oslňovala v dlouhé roky na stříbrném plátně nejen mužské pokolení, oslaví 20. ledna životní jubileum. Z léčebny, v níž skončila před sedmi lety po náhlém kolapsu, se už ale nejspíš nedostane. Oslava se tak musí odehrát za jejími zdmi.

Gratulanti budou podle vyjádření dcery Terezy Brodské, jak uvádí magazín Aha! pro ženy, putovat přímo za herečkou. „Musíme jít k ní – je ležící pacient,“ prozradila. Její dcera zároveň zmínila, jaký dárek bývalý sexsymbol spolehlivě potěší. „Maminka má asi největší radost ze sladkého,“ uvedla s tím, že letos kromě dárečků chystá pro oslavenkyni i cheesecake s čokoládou.

Pokud jde o jídlo, je prý ikonická herečka značně náročná. „Maminka je velmi vybíravá. Některé vánoční cukroví jí také nechutnalo,“ přiznala.

Herečka si podle uvedeného časopisu už žije ve svém světě, světlejší chvilky ale také mívá. „Když je vzhůru, ráda vzpomíná na začátky své kariéry a hlavně na natáčení  s panem režisérem Krejčíkem. To si myslím, že jí v té hlavičce zůstalo asi nejvíc,“ svěřila v roce 2018 Brodská.

Více o osudu Jany Brejchové najdete v aktuálním vydání Aha! pro ženy.

Na rozhovor s dcerou Jany Brejchové, Terezou Brodskou, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.