Nezhojitelné šrámy Terezy Brodské: Proč odmítala slavné rodiče? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nezhojitelné šrámy Terezy Brodské: Proč odmítala slavné rodiče?

Vlastimil Brodský
Vlastimil Brodský (Blesk)

Jeden by si řekl, že když jsou její rodiče legendy českého stříbrného plátna, bude vyrůstat jako v bavlnce. Jenže realita byla v případě Terezy Brodské (52) úplně jiná. První roky svého života totiž s rodiči vůbec nebyla!

Mnohé mámy asi těžko pochopí, ale coby 6týdenní miminko Terezu Jana Brejchová (80) odložila ke strýčkovi. O prvních letech svého života její dcera promluvila otevřeně před rokem pro web novinky.cz. „Říká se, že citové pouto si děti tvoří do nějakých pěti – šesti let. A já jsem byla u ,mámy‘ Blanky a ,otce‘ Ládi. Starali se o mě od mých šesti týdnů. Když mi bylo šest, přestěhovala jsem se k mámě a tátovi,“ svěřila se dnes už rovněž úspěšná herečka, jak se její dětství odehrávalo.

Samozřejmě pak bylo pro ni velmi těžké přijmout pravé, biologické rodiče. Jenže s nimi odejít musela. „Bylo to kruté. Snažili se, abych se s mámou Blankou a tátou Láďou příliš nevídala. Měla jsem se díky tomu lépe adaptovat, jenže to nebylo úplně nejlepší řešení. Blanka s Láďou brečeli a já též. Byla jsem u nich doma a pak mi bylo strašně smutno,“ odkryla Tereza Brodská pravdu pro uvedený web. Mámou prý pro ni byla právě Blanka. A právě po ní tak plakávala steskem. Jenže neměla na výběr a novou skutečnost musela přijmout!

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
8. 5. 2020 • 07:51

Ano chápu tu ***dnou neherecku terezu.Matka bez morálky otec egoista.Proste podepsali se dementi na všem a té Moučkové kamarádce odloudila partnera.Zrejme ta rodina Brejchová měla dobrý kádrový posudek 8 dementi vyslala do světa ,holky štětiny a jinak nic

makmark
7. 5. 2020 • 16:16

Brejchová její matka byla citové tupá a nezodpovedna kráva. Na svědomí má opuštěnou dceru a sebevraždu Brodskeho. Ať jde do hereckého pekla.

mord
7. 5. 2020 • 15:53

To je mrazive.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.