Vrchol hyenismu! Chystala dárky, přišla o 150 tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vrchol hyenismu! Chystala dárky, přišla o 150 tisíc

Hyeně  hrozí až pět let vězení!
Hyeně hrozí až pět let vězení! (Profimedia.cz)

O životní úspory připravil stařenku (82) v domově důchodců na Hranicku její známý (61) z Partutovic. Ženě sebral 150 tisíc. Teď ho zadržela policie.

Za dávnou kamarádkou přišel před vánočními svátky na zdvořilostní návštěvu. Zastihl ji v jejím pokojíku právě ve chvíli, když počítala peníze a připravovala Ježíška pro své blízké – každému nadělila něco do obálky. Ve chvíli, kdy byla seniorka hotova a hodlala se věnovat rozhovoru s návštěvou, muž využil její chvilkové nepozornosti a obálky s penězi »otočil«.

Pak se rychle rozloučil, popřál krásné Vánoce a odešel. Když žena ztrátu peněz zjistila, zavolala povedené návštěvě. Muž se ke krádeži přiznal a slíbil, že peníze vrátí. Slib však nedodržel, proto stařenka vše oznámila na policii. „Zadrželi jsme ho a vyšetřovatelem byl obviněn z krádeže. Za to muži hrozí až pět let vězení,“ okomentoval rychlé vyřešení případu policejní mluvčí František Kořínek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.