Pomsta Zelenkové? Intriky v zákulisí narozenin Gotta (†80) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pomsta Zelenkové? Intriky v zákulisí narozenin Gotta (†80)

Jitka Zelenková a Karel Gott
Jitka Zelenková a Karel Gott (Pavel Machan, Roman Souček, Marek Pátek)

Takřka všichni, co v českém showbyznysu něco znamenají, se sešli na oslavě narozenin Karla Gotta (†80). Mezi pozvanými byla i Jarmila Gerlová (76), která nakonec na velkou událost nedorazila! A důvod? Byla kvůli Jitce Zelenkové (69) vyškrtnuta ze seznamu pozvaných.

Zelenková a Gerlová ještě spolu s Vlastou Kahovcovou dlouhé roky vystupovaly coby trio doprovázející Karla Gotta. Proto některé překvapilo, když se právě Gerlová neobjevila na předčasné oslavě narozenin Slavíka.

Slavné trio se po čtyřech letech rozpadlo, z čehož byla viněna právě Zelenková. Ta se dle týdeníku Sedmička rozhodla pro sólovou kariéru. Gerlová o svých pocitech dlouhá léta mlčela, ale nakonec musela své emoce vypustit ven a poslala Zelenkové vyčítavou SMS.

Zelenková si zprávu vzala osobně a rozhodla se, že si takové jednání nenechá líbit. Dle týdeníku Sedmička zpěvačka nechala Gerlovou vyškrtnout ze seznamu pozvaných na oslavu narozenin Gotta. Jarmilu tento fakt mrzel o to více, že jako jediná ze tří zpěvaček nebyla pozvána.

Přestože Gott vzal veškerou vinu na sebe, pravda nakonec vyšla na povrch. Týdeníku Sedmička totiž vše potvrdila Kahovcová. „Jarmila nebyla pozvána, Jitka se nějak šprajcla. Mezi nimi byly vždycky neshoda, ony se neměly moc rády. Já jsem vždycky byla vra, byla jsem bezproblémová a uklidňovala to,“ svěřila se Kahovcová.

Jitka Zelenková na narozeninách Karla Gotta: Nejdřív musím zaplatit.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 12. 2019 • 01:34

zpívat umí skvěle.Víc se o nic nezajímám

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.