Tomáš z Mise nový domov: Proč od něj utekla manželka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tomáš z Mise nový domov: Proč od něj utekla manželka

Početná rodina musela žít v nuzných podmínkách.
Početná rodina musela žít v nuzných podmínkách. (Foto TV Nova)

Živořil v domě hrůzy, teď má pro sebe a rodinu konečně důstojný domov nabouchaný luxusem. Učitel Tomáš (49) díky pořadu Mise nový domov a lidem, kteří se mu složili na novou střechu, zjistil, jaké je to mít ložnici jen pro sebe.

Do téhle chvíle se musel spokojit s málem. A to málo, co měl, mu z velké části vzala povodeň před šesti lety. Tomáš tak musel žít v provlhlém domě se shnilým krovem, do kterého zatékalo. Místo podlahy měl navíc surový beton. Pustit do rekonstrukce se sám neodvážil – jednak není moc manuálně zručný, jednak sotva utáhl domácnost se čtyřmi vlastními a čtyřmi osvojenými dětmi.

Manželka utekla
O své starosti se ale neměl s kým podělit – manželka, která si nepřála být jmenována, ho po ničivé povodni opustila. Nezvládla totiž tíhu situace. „Mrzelo mě to, její odchod mě zasáhl, ale nechci být zahořklý a nechci, aby se náš vztah odrážel na dětech. Děti jsou pro mě prvořadé, a pokud manželka chtěla od nás odejít, tak jsem jí nechtěl bránit,“ svěřil se Tomáš. Jak už Aha! informovalo, manželka skončila jistý čas na ulici.

Dostal 900 tisíc
Tomáše s dětmi ani nenapadlo stěhovat se jinam. „My jsme tady doma. Ani když to byl dům hrůzy, jak to někteří nazvali, tak jsem se nechtěl domova vzdát. A teď? Určitě ne. Máme dům, na který věnovali peníze lidé z celé republiky, to bych nemohl udělat,“ prozradil Aha! učitel, kterému na rekonstrukci přispěli i diváci. Nově se od nich podařilo vybrat 900 tisíc korun!

Mise nový domov: Učiteli pomáhala celá republika!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.