Přijde Bendig o milence? Homosexuální prostituce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přijde Bendig o milence? Homosexuální prostituce!

Jan Bendig se svým přítelem.
Jan Bendig se svým přítelem. (Machan, Patek, Pitrof, Tuma)

Bývalý účastník SuperStar Jan Bendig (25) musí se svým dlouholetým partnerem Lukášem Rejmontem (35) řešit nepříjemnou situaci. Zpěvákův přítel je obžalovaný z obchodu s bílým masem.

Rejmon byl dle webu eXtra.cz v mediálně ostře sledovaném případu týkajícím se homosexuální prostituce nezletilých obžalován ze zločinného obchodování s lidmi nebo svádění dětí k pohlavnímu styku.

Policie obvinila celkem šest mužů. Čtyřem z nich hrozí kvůli spolupachatelství v organizované skupině až dvanáct let, zbylým dvěma pak o něco nižší trest. A právě zpěvákův přítel patří mezi ty, kterým hrozí dlouhý pobyt za mřížemi.

„Se skutečnostmi uvedenými v obžalobě a týkajícími se mé osoby nesouhlasím. Obvinění je vykonstruované, budu se aktivně bránit. Více se k věci vyjadřovat nebudu,“ řekl webu eXtra.cz Rejmon.
Bendig si je partnerovou nevinnou jistý, dle jeho slov jde o záměrné poškození dvojice. „Vím, kdo za těmito výmysly stojí, a vím, proč si určité věci vymyslel, aby nás poškodil. Za Lukášem stojím a stát budu. Vím, že je do toho zatažen neprávem. Přece jsem za těch pět let poznal, vedle koho žiju,“ uvedl zpěvák.


Přestože zpěvák nikoho nejmenoval, dotyčný se však redakci eXtra.cz sám ozval, a ve své výpovědi mluvil zejména o Rejmonovi. „Na něj mají policisté asi nejvíc důkazů, možná dostane nejtvrdší trest,“ tvrdil David Rajt, který podle svých slov vyšetřování inicioval.

„Nemohl jsem se už dívat na to, jak majitel toho podniku a jeho spolupracovník obchodují s bílým masem. Pracovalo tam pět nezletilých,“ prozradil eXtra.cz Rajt, který v podniku také pracoval.

Jan Bendig o smrti Věry Bílé (†64): Zemřela 3 dny před naším turné!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.