Přehlídka parazitů: Kdo se zviditelnil na smrti Bartošové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Přehlídka parazitů: Kdo se zviditelnil na smrti Bartošové?

Iveta Bartošová by byla v šoku. Tihle všichni se přišli přiživit na její smrti.
Iveta Bartošová by byla v šoku. Tihle všichni se přišli přiživit na její smrti. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Sekanina, David Malík, Profimedia.cz, Facebook)

Zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová (†48) byla téměř celý svůj život magnetem pro podivné existence, které se chtěly po jejím boku proslavit. Někteří se toho neštítili ani po jejím skonu. Kdo mezi ně patřil?

Josef Rychtář

Už pár hodin po smrti manželky se truchlící vdovec pasoval do role hvězdy. Se svým fotografem za zády se vydával na dramatické výlety na koleje, kde sbíral kamínky s ostatky své ženy. Ty následně ukazoval v reportážích. Známý je i jeho noční výlet na cizí pozemek, rvačky a nástup před fotografy s dopisem určeným pro Artura. Celou frašku se podařilo uzavřít včerejším pohřbem. Rychtář si najal VIP ochranku a celý den se nechal krýt deštníky jako hollywoodská celebrita, ačkoliv se předtím fotografům rád nastavoval.

Naďa Mašková

Padesátnice Naďa.

Bizarní postavička, která podle některých členů redakce vypadá jako dívenka z asijského hentai porna. Ačkoliv jí je 54 let, na svých fotkách se vylepšuje a retušuje, aby vypadala jako holčička. Profil na sociální síti má plný celebrit a dokonce na něm najdeme i fotku s Bartošovou. Porno panenka Naďa propadla v několika talentových soutěžích, a tak se aspoň pokusila zaujmout svým zpěvem Tří oříšků před uhříněveskou vilou. Zkrátka smutné.

Martina Gavriely

Martina Gavriely

Zapomenutá moderátorka VIP zpráv a fanynka kořenové zeleniny Martina Gavriely zase jednou dokázala, že nepatří mezi opravdové celebrity. I ti největší slavomani tiše zapálili svíčku doma, nebo si na mrtvou Ivetu vzpomenuli na facebooku a sdíleli nějakou z jejich písní. Martina Gavriely vědouce, že se to před Ivetinou vilou hemží fotografy, zkrátka nemohla odolat. Mezi prodlužováním vlasů a prodávání v obchodě si odskočila do Uhříněvsi zapálit svíčku před vrata. Snímek bohužel také dokazuje, že Gavriely stále neodjela do Austrálie, a to se naše redakce už nemůže dočkat jejich fotek z tamního mekáče, kde hodná pracovat.

Jan Bendig s milencem

Neúspěšný finalista SuperStar Jan Bendig a jeho milenec Lukáš Rejmon byli v davu postávajících důchodců jedinými aspoň trochu známějšími tvářemi. (Přesto si redakce pro jistotu jeho jméno googlovala, protože zpěvák se v médiích neobjevil už nějaký ten pátek). Jeho trapná mise na zviditelnění byla však za cenu ztráty sebeúcty splněna. Novináři, kteří by ho za normálních okolností ignorovali, byli vděční za každou tvář a dokonce se ho ptali na vyjádření o smrti zpěvačky. Na seznamu pozvaných na pohřeb samozřejmě nebyl…

Jan Bendig s přítelem.

Transsexuál Diana a Zdeněk Macura

Zdeněk Macura česká Lady Di.

Snad ještě víc prostoru, než Bendig, dostala vysoká Diana. Ta bránila Rychtáře svým mužným tělem i před Zdeňkem Macurou. Ano, i on přišel na pohřeb, i když s přítelkyní dlouho trapně postával před krematoriem. Bál se snad Rychtářových pěstí? Nakonec se do areálu přeci jenom dostal a pustil se do křížku právě s Dianou kvůli »výletu« do Itálie. Obáváme se, že o vysoké Dianě ještě uslyšíme. Myslí si o sobě, že je skoro jako druhá Iveta. Narodil(a)? se prý ve stejný den, kdy Iveta zemřela, také trpí depresemi a má sebevražedné sklony. A toho všeho se chce evidentně prosadit ve světě šoubyznysu…

 

 



Přečtěte si
ivuska1
19. 5. 2014 • 00:37

ivuska1
19. 5. 2014 • 00:37

ty ale Aha nenazve parazitem

ivuska1
19. 5. 2014 • 00:35

Jenom nemoralni parchant, muze nazvat parazitem cloveka,ktery se jde rozloucit se zesnulym na jeho posldeni ceste !!!!! Parazitem nazvete ty,ktery se s ni rozloucit neprisli !!! Je to ostuda jeji rodiny a vsech jejich pratel !!! Snazite se Aha obracet moralni zivotni hodnoty, jenom proto, ze se Staidl tak rozhodl a pak vsichni jeho vlezdop.rdelkove delali vse, jenom proto aby si Staidla nepostvali proti sobe. Je moralni povinnost kazdeho SLUSNEHO CLOVEKA dat sbohem na posledni ceste zemrelemu !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.