Kdo je šílená Ivetina fanynka v bílém?! Máme tajné fotky a video! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kdo je šílená Ivetina fanynka v bílém?! Máme tajné fotky a video!

Naďa s Ivetou Bartošovou.
Naďa s Ivetou Bartošovou. (Facebook Nadi Maškové )

Zdeněk Macura v sukních nebo šílená obdivovatelka celebrit, kterou se chce v budoucnu stát? Bizardní seskupení postaviček okolo Ivety Bartošové se zase o něco rozrostlo!

Žena, jež přišla ve čtvrtek odpoledne v bílých šatech za Rychtářem do Uhříněvsi, se na své sociální síti kromě fotek s celebritami chlubí také kýčovitými obrázky upravenými ve photoshopu. Všechny fotografie obličeje jsou upravené a podivná princezna Naďa tak svým vyretušovaným obličejíkem v kombinaci s odvážnými modely vypadá jako panenka z porna.

Video se připravuje ...

Skvěle tak doplňuje sestavu, která během let vykrystalizovala se okolo mrtvé zpěvačky Bartošové. S ničím si nezadá s hrabětem Martuccim. Ten se na svém facebooku marně obává mediální tlaku na svou osobu, a proto raději poskytuje jeden rozhovor médiím za druhým. 

Takový svéráz Zdeněk Macura se zase pokouší Ivetu křísit pomocí Ježíše a nedávno dokonce řekl, že jeho duše jakoby zemřela s Ivetou. Jeho současná přítelkyně musí mít určitě radost…

Pak jsou tu různí podivíni v okolí vily, především pak zvukař Standa, kterého Bartošová už z bytu jednou vyhodila, ale on se po její smrti hned vrátil a dál dělá Rychtářovi, co mu na očích uvidí.

A pak je hlavní hvězda svátečního odpoledně – Naďa v bílém. Na své síti má s Ivetou Bartošovu fotku a kromě toho má v přátelích stovky celebrit. K vile přišla oblečená v šatech princezny a chtěla vypadat jako Bartošová v dobách největší slávy. Před kamerami si střihla rovnou i písničku Tři oříšky.  Je to další slavomanka, která využívá mrtvou zpěvačku ke svému zviditelnění? O Nadě ještě určitě uslyšíme…



Přečtěte si
mekanik
8. 10. 2014 • 16:49

takto postižení lidé se mají nejlíp,užívaj si života,radují se a vůbec jim nedochází jací jsou blbci na úrovni malych dětí,hrajících si na princeznu v 50letech.alespon´nikomu neubližují.

mekanik
8. 10. 2014 • 16:42

zrcadlo ano,ale bizardní a bizarní je jedno

backora_s_bambuli
11. 5. 2014 • 02:58

Tam nebyly hvězdičky, tam bylo slovo "ště_tec", jen v ženském rodu.

backora_s_bambuli
11. 5. 2014 • 02:55

To je teda dílo. Image věčně mladé *** z Perlovky. To je o vkus

hejhej
10. 5. 2014 • 14:35

Ta škaredá, praštěná čúza v bílém by se hodila k debilnímu Rychtářovi

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.