Štáfek a Míčová: Perný den u mrtvol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Štáfek a Míčová: Perný den u mrtvol!

Tým Specialistů našel v lesíku mrtvolu bezdomovkyně.  Specialisté: Jiří Hána, Jakub Štáfek, Martin Dejdar a Zuzana Kainarová.
Tým Specialistů našel v lesíku mrtvolu bezdomovkyně. Specialisté: Jiří Hána, Jakub Štáfek, Martin Dejdar a Zuzana Kainarová.  (Foto TV Nova)

Mrtvolně děsivé natáčení. Tak to si užili Gabriela Míčová (44) a Jakub Štáfek (29). První z nich strávila celý den na pitevně, druhý zase v krematoriu. No, tohle byly pro všechny krušné hodiny, tahle epizoda Specialistů jim dala zabrat.

Oblíbený tým televizních detektivů tentokrát vyšetřuje mimořádně hrůzostrašný případ. Jsou přivoláni k mrtvole v lesíku. Při jejím zběžném ohledání zjišťují, že tělo mrtvé ženy bylo rozpáráno a následně zašito.


Na pitvané nemyslí


Celý štáb musel trávit dlouhé hodiny na patologii. Scény se točily v Thomayerově nemocnici na skutečné pitevně. Jako vždy pořádně vypulírované. „Na svoje pracoviště ve Specialistech jsem si už zvykla. Snažím se to prostředí nevnímat a raději si vůbec nepřipouštím, co se na pitevně mimo natáčení odehrává,“ přiznala představitelka koronerky Ivy Malinkové Gabriela Míčová, která si tentokrát nevěděla rady. Ženu, kterou měla na stole, už totiž jednou pitvala.


Boxy na nebožtíky


A tak musel nastoupit herec Jakub Štáfek alias kapitán Panenka na šestihodinovou šichtu v motolském krematoriu. To kvůli natáčení uzavřeli. A nejen to, do práce museli uklízeči. „Boxy, kde za běžného provozu leží mrtvoly, byly samozřejmě řádně vydezinfikovány,“ potvrdila vedoucí výroby Nella Rističová. Policisté museli zjistit, jak je možné, že bezdomovkyně, která spáchala sebevraždu a měla být pohřbena že-
hem, se znovu objevila.


Jak si s tímto téměř dokonalým zločinem poradí Specialisté, se dozvíte dnes ve 20.20 na Nově.

Jak se dělá mrtvá žena


„Mrtvou ženu připravovali na místě dva maskéři a trvalo jim to téměř dvě hodiny. Herečku zamazali bahnem a na hrudník jí nalepili dlouhou jizvu, kterou si den předem odlili ze silikonu. Následně vše doladili líčidly,“ vyzradila Aha! Nella Rističová.

SPECIALISTÉ: Jakub Štáfek dostal pořádnou nakládačku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.