Lucie Bílá finančně strádá? Rozjela nový byznys! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Bílá finančně strádá? Rozjela nový byznys!

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Herminapress)

Zpěvačka Lucie Bílá (53) netroškaří. Rozjíždí totiž nový byznys, který by mnoho lidí mohl příjemně překvapit.

„Spojila jsem se s úžasnou rodinou pražírnou a ani jsme netušila, jak mě to bude kolem kávy bavit… Celou kariéru mě zve někdo na kávu a bohužel nemám čas nebo se to zrovna nehodí. Ale teď můžu všechny i zpětně a dál do budoucna na ni zvát já. Na mém internetovém shopu si lidé mohou zakoupit čtyři druhy kávy, které nesou názvy mých muzikálových postav. Kromě toho si tam mohou zakoupit také třeba hrníčky s mým monogramem nebo různé druhy čokolády. Mimochodem, stánek s mojí kávou bude i na koncertech. Chci, aby lidem bylo se mnou dobře,“ prozradila Lucie Bílá časopisu Rytmus života.

„Nechci říci, že by mi byl kabát zpěvačky malej a že se potřebuju pořád převlékat, ale mám ráda barevný život, nové dveře, do kterých vběhnu a něco se tam stane, nějaký zázrak. A to se teď stalo s tou kávou. Je pravda, že mě různé firmy chtěly spojit s parfémy nebo módními značkami, ale to nejsem já. Nebýt stylisty a módního návrháře, které kolem sebe mám, tak ani nevím, co na sebe. Tohle nemám za podstatnou věc. A co se týče parfémů, používám jednu stejnou značku asi třicet let. Alkohol už dávno nepiju, zato kávu skoro celý život. Má své kouzlo,“ dodala zpěvačka.

Lucie Bílá o smrti Karla Gotta: Dneska budu zpívat, on by to chápal

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
3. 11. 2019 • 18:22

LB by mne mohla příjemně překvapit pouze v případě, že by na mne aspoň čtvrt roku nevybafla z nějaké webové stránky.

aveneta
3. 11. 2019 • 13:57

Ona strádá..... to je for roku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.