Michaela Jílková se vrací | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michaela Jílková se vrací

Čeká Michaelu Jílkovou návrat na televizní obrazovky? Zřejmě ano!
Čeká Michaelu Jílkovou návrat na televizní obrazovky? Zřejmě ano! (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Dočkají se televizní diváci návratu slavné »kotelnice« Michaely Jílkové (39)? Zřejmě ano! „Mluví se tady o tom, že by Jílková mohla mít v České televizi svůj pořad,“ říká zdroj deníku Aha! z České televize (ČT).

Dočkají se televizní diváci návratu slavné »kotelnice« Michaely Jílkové (39)? Zřejmě ano! „Mluví se tady o tom, že by Jílková mohla mít v České televizi svůj pořad,“ říká zdroj deníku Aha! z České televize (ČT). Sama Jílková kolem svého návratu na televizní obrazovky mlží. „Já jsem teď v Mladé frontě Dnes a jsem tu spokojená, takže mi přijde zbytečné o něčem takovém mluvit,“ říká moderátorka.

Jílková už v minulosti v České televizi pracovala, největší slávu si ale užila na konkurenční Nově, kde moderovala drsný diskusní pořad Kotel. „Ona je vyloženě televizní typ. V každém pořadu, kde pracovala, byla hrozně výrazná. A takový člověk teď v žádné televizi není. Proto je logické, že se o jejím návratu mluví. Nedivím se tomu, že televize o ni mají zájem. Vždyť i ty její novinové rozhovory, které teď dělá, působí velmi televizním dojmem,“ řekl deníku Aha! mediální odborník Marek Ditrich.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.