Moderátorka Michaela Jílková: Zlomená páteř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Moderátorka Michaela Jílková: Zlomená páteř!

Michaela Jílková
Michaela Jílková (ČT)

Někdejší slavná »kotelnice« televize Nova a nynější moderátorka politickopublicistické debaty České televize Máte slovo Michaela Jílková (42) si zlomila páteřní obratel!

Jak dlouho bude s úrazem indisponovaná, zatím není jisté, tento týden však na ČT udílet slovo rozhodně nebude!

Jílková si zranění přivodila v minulých dnech, když uklouzla a zlomila si obratel. „Šlo o nešťastnou náhodu. Osudné se mi stalo náledí. Jsem hospitalizovaná v motolské nemocnici a pár dnů si tu ještě pobudu.

Musím dodržovat přísný klid na lůžku, smím jen ležet a nebo stát o berlích. Sednout si nemůžu, páteř musí být zafixovaná,“ svěřila se deníku Aha! Michaela, která je kvůli bolestem pod sedativy.

„Na obrazovky bych se chtěla vrátit co nejdříve, ale zatím nevím, kdy to bude.  Možná mě diváci uvidí o berlích a v korzetu. Nejdůležitější je teď klid, musím dbát rad lékařů,“ vzdychá moderátorka.

Ta každý čtvrtek večer uvádí na ČT 1 diskusní pořad Máte slovo. Tento týden se na obrazovce zcela určitě neobjeví a ČT mění čtvrteční program.



Přečtěte si
atramka
1. 2. 2011 • 19:19

blbé, želám skoré uzdravenie

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.